Categorieën

Service

Maassluise Sport- en Recreatieraad zoekt nieuwe leden

Maassluise Sport- en Recreatieraad zoekt nieuwe leden
Sport

Maassluise Sport- en Recreatieraad zoekt nieuwe leden

  • Redactie
  • 23-10-2020
  • Sport
Maassluise Sport- en Recreatieraad zoekt nieuwe leden
MAASSLUIS - De Maassluise Sport- en Recreatieraad (MSR) is op zoek naar nieuwe leden. Vindt u sport belangrijk voor het welzijn van de Maassluizer en heeft u passie en energie om u vrijwillig in te zetten voor het sport- en recreatiebelang in Maassluis? Versterk dan de Maassluise Sportraad.

De MSR is een onafhankelijk adviesorgaan van het college van B en W en de gemeenteraad. Het beoordeelt voorstellen van het college en geeft gevraagd en ongevraagd adviezen over het beoefenen en beleven van sport en recreatie in de stad.

Profiel

Gezocht worden mensen met ervaring als sporter of sportbestuurder in Maassluis die beleidsmatig kunnen meedenken, een positief kritische, constructieve en open houding hebben en die zich vrijwillig willen inzetten voor de lokale sport en recreatie.

Als lid bent u ongeveer 10 uur per maand aan de slag voor de MSR. De MSR heeft een keer per maand een avondoverleg. Er wordt verder tussentijds overlegd over onderling verdeelde dossiers en regelmatig is er overleg in het stadhuis. Daarnaast is een MSR-lid contactpersoon voor enkele sportaanbieders in Maassluis.

Interesse?

Heeft u interesse om in de MSR plaats te nemen en te overleggen en samen te werken met sportverenigingen, burgemeester en wethouders en de gemeenteraad en wilt u met ideeën bijdragen aan een sportieve stad, stuur dan een motivatiebrief (met een CV) naar [email protected]. Voor MSR-leden is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Neem voor meer informatie contact op via [email protected] of kijk op de website www.msrmaassluis.nl.