Categorieën

Service

Nieuw theaterseizoen Theater Koningshof donderdag online!

Nieuw theaterseizoen Theater Koningshof donderdag online!
Uit

Nieuw theaterseizoen Theater Koningshof donderdag online!

  • Redactie
  • 17-05-2022
  • Uit
Nieuw theaterseizoen Theater Koningshof donderdag online!
MAASSLUIS - Nog maar een paar nachtjes slapen en dan komt het nieuwe theaterseizoen van Theater Koningshof weer online. We hebben een programma bomvol de meest geweldige voorstellingen. Muziek, to-neel, cabaret, voorstellingen voor de kids… Alles komt voorbij. Het wordt een vol en druk seizoen waar wij na twee rustigere jaren enorm naar uitkijken. Vanaf 19 mei staan alle voorstellingen online en kun jij jouw kaarten bestellen!

Wat kun je zoal verwachten in 2022/2023?

Namen als Nienke Plas, Henry van Loon, Huub Stapel, Jon van Eerd, De Kast, Edsilia Rombley, Evi Hanssen, Willie Wartaal en Kasper van Kooten komen in seizoen 22/23 (terug) naar Maassluis. Ook voor de kinderen is er weer genoeg te beleven. Ernst, Bobbie & de Rest verblijden Theater Koningshof weer met een bezoek, maar ook Fien & Teun, Kikker en Jokie & Jet komen bij ons op bezoek.

We vieren het nieuwe seizoen dit jaar weer traditiegetrouw met een feestelijke seizoenspresentatie. Op 10 juni 2022 ben je van harte welkom bij het theater om ons volledige programma te bekijken, te genieten van gezelligheid en de leukste sneak previews te bekijken. En uiteraard staan we ook voor je klaar om jouw kaarten meteen voor je te reserveren! Toegang tot de presentatie is volledig gratis, maar meld je vooraf wel even aan via onze website om zeker te zijn van een plekje in de zaal.

Films bij Cinema Koningshof

Uiteraard staan er in het nieuwe seizoen ook weer films op ons programma. Bij Cinema Koningshof draaien we films die net uit de bioscoop zijn, maar ook themafilms, art-house films, populaire films en familiefilms. De films worden over het algemeen gedraaid op woensdagavond (aanvang 20.00 uur). Ook hebben we weer speciale Ladies Only avonden op de planning staan. En uiteraard draaien we op een aantal vrijdagochtenden weer fijne klassiekers tijdens Cinema Classics. En in de schoolva-kanties kun je uiteraard weer gezellig naar een kinder- of familiefilm komen kijken!

We hopen je snel weer te zien in ons theater!

Zet de volgende data dus maar groot in je agenda, want geloof ons: je gaat héél blij worden van ons nieuwe programma:
· 19 mei 2022: Theaterseizoen 2022/2023 live op www.theaterkoningshof.nl
· 10 juni 2022: Feestelijke seizoenspresentatie

We wensen je alvast heel veel plezier met het plannen van jouw nieuwe theaterseizoen. Tot snel in Theater Koningshof!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →