Categorieën

Service

Viskraam bestolen van geldkistje

Viskraam bestolen van geldkistje
112

Viskraam bestolen van geldkistje

  • Redactie
  • 15-01-2022
  • 112
Viskraam bestolen van geldkistje

Fotografie: 112MaasMedia

MAASSLUIS - Een viskraam op de markt aan het Marelplein in Maassluis is vrijdag 14 januari bestolen van een geldkistje. De diefstal vond omstreeks 17.00 uur plaats. De politie kreeg de melding dat de viskraam overvallen was. ,,Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een diefstal en niet van een overval', aldus de politie aan 112Maasmedia.

In het geldkistje dat is gestolen zat een geldbedrag van ongeveer 2500 euro, zo vertelt een medewerkster van de viskraam aan 112Maasmedia. Het gaat om een klein zwart geldkistje.

De mogelijke verdachte is een volwassen man. Hij droeg een grijze broek, donkere Nike schoenen met witte zolen, een zwarte lange jas met lichte bontkraag en hij heeft heel kort haar. De man vertoonde volgens een medewerker verdacht gedrag, daarna liep de man weg. Bij aanroepen reageerde de man niet meer.

Het geld in het geldkistje was een deel van de omzet van de viskraam. De hardwerkende mensen zijn door de diefstal dit geld kwijt. Getuige geweest van de diefstal of heeft u informatie? Tip de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.