Categorieën

Service

Zoektocht naar nieuwe manager Kroepoekfabriek

Zoektocht naar nieuwe manager Kroepoekfabriek
Uit

Zoektocht naar nieuwe manager Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 25-10-2022
  • Uit
Zoektocht naar nieuwe manager Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - De Kroepoekfabriek is op zoek naar een nieuwe manager. Eerder deze maand maakte Rory Dickhoff, de huidige manager van De Kroepoekfabriek, bekend dat hij aan de slag gaat als placemaker bij District U. Door het vertrek van Dickhoff komt er een positie vrij bij het Vlaardingse poppodium. Vanaf vandaag kunnen succesvolle aanpakkers en topcoaches met een groot (pop)hart reageren op de vacature van Algemeen Manager bij De Kroepoekfabriek!

De Kroepoekfabriek

De Kroepoekfabriek, ook wel bekend als De KF, is sinds 2011 voor Vlaardingen en omstreken dé plek voor popcultuur en aanjager van veel verschillende concerten, evenementen, projecten voor talentontwikkeling, co-creatie en dancefeesten in de stoere rivierzone van de stad. De Kroepoekfabriek is een belangrijk onderdeel van de Stichting Stadspodia, waar ook de Stadsgehoorzaal als theater onder valt. Voor het behoud van de eigen, jonge, pop-identiteit én kwaliteit, is De Kroepoekfabriek per 1 januari 2023 (in overleg eerder of later) op zoek naar een algemeen manager voor ongeveer 24 uur per week.

Vacature

De algemeen manager van De Kroepoekfabriek geeft leiding aan een zelfstandig team, is betrokken bij Vlaardingen en heeft een passie voor popcultuur. Daarnaast zet de manager zich lokaal en maatschappelijk in en heeft diegene een duidelijke visie over de toekomst van poppodia in het algemeen en De KF in het bijzonder. Ben of ken jij dé kandidaat? Vanaf vandaag kan er gereageerd worden op de vacature. Dit kan tot en met 20 november via kroepoekfabriek.nl/vacatures.

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →