Poes in kattenbak achtergelaten bij Kastanjedal

11-03-2020 112 Redactie

Foto: Facebook Dierenopvangcentrum Vlaardingen

MAASSLUIS – Een poes is in een dichtgemaakte kattenbak achtergelaten bij een school aan het Kastanjedal in Maassluis, dat meldt dierenopvangcentrum Vlaardingen. De Dierenambulance kreeg dinsdagavond een melding over deze poes en heeft het dier opgehaald.

,,Er stond water en brokjes bij dus degene die dit gedaan heeft wilde blijkbaar niet dat ze omkwam van de honger. Wat voor reden zit er dan achter, waarom laat je je kat op deze manier achter?” vragen medewerkers van het dierenopvangcentrum zich af. ,,Stel dat iemand met kwade bedoelingen de kat eerder vond? Het is levensgevaarlijk om je kat zo achter te laten.” De poes is niet gechipt.

Het Dierenopvangcentrum Vlaardingen, waar de poes is achtergelaten, komt graag in contact met de eigenaar. Om een geschikt nieuw baasje te vinden heeft het centrum meer informatie over de poes nodig zoals de leeftijd, het karakter en hoe is ze is met kinderen. ,,Dus baasje, als je dit leest, zou je ons wat informatie kunnen geven?” Dierenopvangcentrum Vlaardingen is te bereiken via 088 811 3580 of info.vlaardingen@dierenbescherming.nlGerelateerd