CRM 45 jaar: Ontwerp een nieuw logo en win €407,45!

03-11-2021 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - De Culturele Raad Maassluis bestaat dit jaar 45 jaar. Om dit te vieren schrijft de raad een wedstrijd uit: ontwerp een nieuw logo voor de Culturele Raad Maassluis en win €407,45!

Het begon allemaal in 1974. Het toenmalige college stelde de gemeenteraad voor een commissie in te stellen die de belangen op het terrein van cultuur vertegenwoordigen en verdedigen. De Culturele Raad Maassluis werd na een raadsvergadering in september 1976 officieel opgericht. Sindsdien geeft de raad gevraagde en ongevraagde adviezen aan het college of gemeenteraad over kunst en cultuur in Maassluis. Bovendien wil de Culturele Raad kunst en cultuur in Maassluis ondersteunen en stimuleren.

Dat 45-jarig bestaan wil de CRM vieren met een nieuw logo en huisstijl. ,,Daarom doen we een oproep aan alle creatievelingen in onze stad”, legt Marcel van Raaij, voorzitter van de CRM, uit. ,,Ontwerp ons nieuwe logo en win €407,45. Waarom dit specifieke bedrag? Maassluis bestaat dit jaar 407 en de CRM 45 jaar!”

Voorwaarden
Waar moet het logo aan voldoen? De ontwerper is vrij in het kleurgebruik. Het logo moet verder wel voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Het logo straalt de identiteit van de CRM uit.
- Het logo moet weer jaren mee kunnen.
- Het logo moet zowel in kleur als zwart/wit gebruikt kunnen worden.
- Het logo is te gebruiken op de website, briefpapier, een pen, maar ook op een spandoek van 4 meter. - Stuur je logo-ontwerp naar logo@crmmaassluis.nl als aparte bijlage en vermeld je naam, adres en telefoonnummer.

De ontwerpers stemmen in met onderstaande voorwaarden:
- De CRM mag het winnende logo verder rechtenvrij gebruiken.
- De CRM mag hooguit twee revisies aan de maker van het winnende logo vragen mocht dit nodig blijken.

Meedoen
Meedoen aan de wedstrijd? Stuur dan je logo-ontwerp voor 14 december 2021 naar logo@crmmaassluis.nl. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht op 28 december 2021, de 362ste dag van het jaar (407-45=362).Gerelateerd