Jubileumeditie Megaweek M.S.V.’71 voor nu afgelast

27-03-2020 Uit Redactie

MAASSLUIS – De jubileumeditie van de Megaweek bij M.S.V.’71 kan eind april niet doorgaan door de aanscherping van de coronamaatregelen. ,,Alles stond in de steigers om de Megaweek met veel enthousiasme te vieren. Maar de gezondheid, van ons allen gaat boven alles.”

Omdat grote evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni verboden zijn, kan de 25e Megaweek bij M.S.V.’71 niet doorgaan. ,,Laat duidelijk zijn dat de Megaweek organisatie het in deze situatie al ongepast vond om volgende maand de feesttent op te bouwen,” schrijft Martin van Zweden namens Stichting Vrienden van M.S.V.’71. ,,Maar om juridische reden hebben wij de aanvullende maatregelen van de overheid moeten afwachten. En deze zijn nu verlengd van 6 april naar 1 juni.”

De teleurstelling bij de organisatie is groot, zo meldt Van Zweden: ,,Dit is natuurlijk erg jammer voor alle Maassluise liefhebbers, vrijwilligers, sponsors bezoekers, onze stad en uiteraard M.S.V.’71. Alles stond in de steigers om de Megaweek met veel enthousiasme te vieren. Maar de gezondheid, van ons allen, gaat boven alles.”

Voor alle mensen die kaarten hebben gekocht voor de Nacht van M.S.V.’71 en/of de OranjeParty komt de organisatie snel met een oplossing. ,,Maar één ding is zeker; de 25e Megaweek gaat er komen! De vraag is alleen nog wanneer? Allereerst hopen wij dat iedereen in goede gezondheid deze moeilijke periode doorkomt.”

  Gerelateerd