Categorieën

Service

'Zing Nederlands met me' gaat weer van start

'Zing Nederlands met me' gaat weer van start
Uit

'Zing Nederlands met me' gaat weer van start

  • Redactie
  • 05-09-2020
  • Uit
'Zing Nederlands met me' gaat weer van start
MAASSLUIS - Wat is leuker dan samen zingen? Menig studie heeft al aangetoond dat mensen gelukkig worden van samen zingen. Waarom zouden we dan niet iedere week samen komen en verschillende Nederlandstalige liederen samen zingen.

Na de eerdere succesvolle edities organiseren Theater Koningshof, muziek@maassluis en stichting de Hooftzaak vanaf 15 september een derde editie. Nieuw bij deze reeks is dat we nu dus iedere week samenkomen om te zingen, voorheen 1 keer per twee weken. Omdat het naast leuk ook veilig moet, houden we tijdens deze sessies de nodige afstand tussen de zangers in acht. Niet alleen leuk, maar dus ook veilig! Daarom zingen we met 1,5m afstand, vanop de aangepaste tribune.

Zing Nederlands met me is voor iedereen die gezellig wil komen zingen en het leuk vindt om (nieuwe) mensen te ontmoeten. Tijdens deze reeks worden op dinsdagochtenden bekende Nederlandse liedjes ingestudeerd. Dit onder de bezielende leiding van muzikaal leidster Ellen van de Berg, die iedereen aan het zingen krijgt! De zangers worden muzikaal begeleid door Han Remmerswaal (muziek@maassluis) op de piano.

De sessies Zing Nederlands met me, staan nadrukkelijk ook open voor anderstaligen. Je kan ook zingend een taal leren. Mensen die de Nederlandse taal nog niet of gedeeltelijk kennen zijn van harte welkom. Als je eerst even wilt komen kijken, is dat ook goed. Ook kunnen we je helpen aan een buddy, die je misschien over je eerste zangangst heen helpt. Geef via [email protected] aan of je gekoppeld wilt worden aan iemand. We zoeken graag mee om het voor je zo toegankelijk en zonder enige zenuwen mogelijk te maken. Je bent van harte welkom.

Kom je ook meezingen? Leuke mensen ontmoeten en even heerlijk ontspannen. Meld je dan aan via de site van Theater Koningshof, www.theaterkoningshof.nl. De entrée is gratis, wel graag - op voorhand in verband met de RIVM-maatregelen - aanmelden. We kijken er naar uit om met je samen te zingen.

Deze editie van Zing Nederlands met me wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Maassluis, De Groot Fonds, DeltaPORT Donatiefonds, stichting Elise Mathilde, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en Stichting Haella.

Dinsdagochtenden: 15-09; 22-09; 29-09; 6-10; 13-10; 27-10; 3-11; 10-11; 17-11; 24-11; 1-12; 8-12 en 15-12 telkens van 10.00 tot 11.30 uur.