Categorieën

Service

Als het even niet meer gaat...

Als het even niet meer gaat...
Gezond

Als het even niet meer gaat...

  • Advertorial
  • 10-09-2020
  • Gezond
Als het even niet meer gaat...
MAASSLUIS - Ieder mens maakt van alles mee. Maar als je ballast te zwaar wordt, blijf er dan niet mee rondlopen. Dat is ongezond en je kan er lichamelijke klachten van krijgen. Vanuit ervaring weet ik dat aandacht en professionele begeleiding ‘heel’ goed werken.

Een belangrijk deel van mijn praktijk is het aangaan van gesprekken met mensen die, in welke omstandigheden dan ook, willen dat er iemand is die hen begeleidt. Het is de bedoeling dat diegene weer zelfstandig verder kan, zelf beslissingen en verantwoordelijkheid kan nemen. Ik heb aandacht voor ieders levensverhaal.

Testimonial

‘Ruim een jaar heb ik last gehad van een flinke burn-out. Tijdens de psychosociale therapie bij Rianne kwam ook onverwerkt verdriet naar boven. Op een professionele, maar ook met persoonlijke, warme aandacht heb ik de ‘tools’ ontvangen waarmee ik weer verder kan. Ik vind het fijn om nog eens in de maand bij Rianne in ‘onderhoud’ te blijven.’

Hulp

Ben je op zoek naar iemand die jou met tijd en aandacht psychologische hulp kan geven? Ik kan je op een professionele manier begeleiden zodat je zelfstandig en met zelfvertrouwen kan leven.

Rianne Noordzij
Psychosociale therapie en hulp in familierelaties
06 414 80 250
[email protected]
www.riannenoordzij.nl

Maatschap Malipaard

Burg. Van der Lelykade 3, Maassluis

Meer over Maatschap Malipaard →