Categorieƫn

Service

Amerikaanse folky entertainment met The Songwriter Circle

Amerikaanse folky entertainment met The Songwriter Circle
Uit

Amerikaanse folky entertainment met The Songwriter Circle

  • Redactie
  • 08-12-2020
  • Uit
Amerikaanse folky entertainment met The Songwriter Circle
MAASSLUISVLAARDINGEN - The Songwriter Circle op zondag 13 december (15.00 & 17.00 uur) staat garant voor een middagje genieten van Amerikaanse folky entertainment, door songwriters Corvin Silvester en Michel Ebben die beide hun nieuwe EP releasen. Ook is er een gastoptreden weggelegd voor de Vlaardingse DJ Marijke.

Het welbekende bestaande concept The Songwriter Circle is in een nieuw hedendaags jasje gestoken! Deze zondagmiddag 13 december staat in het teken van Amerikaanse folky entertainment, gebracht door 3 artiesten die naast hun verhaal en songs nóg iets tofs te bieden hebben. Denk aan de release van een nieuwe EP/album of een nieuwe single, tour of videoclip. In deze editie staan Corvin Silvester en Michel Ebben in de spotlight; beiden gaan een nieuwe EP releasen. Corvin heeft bij Okapi Recordings in Rotterdam een aantal nieuwe songs opgenomen, Michel heeft vorig jaar tijdens de release-tour van zijn album Inertia een aantal live recordings gemaakt. Beide artiesten brengen deze nu uit. De derde artiest is de Vlaardingse DJ Marijke. Zij draait al jarenlang op feesten en evenementen en heeft qua songwriters een brede en verdiepende smaak.

Ook voor StadsVrienden

Gaat u graag naar het theater, maar liever niet alleen? Geen probleem, u bent niet de enige! De StadsVrienden is voor mensen die graag vaker theater bezoeken, maar liever niet alleen gaan. Via deze club (bij geselecteerde voorstellingen beschikbaar), is er altijd wel iemand anders die ook mee kan! Bestel via de website (of telefonisch) een speciaal ‘StadsVriend-kaartje’ en wordt op de dag van de voorstelling (met de eventuele andere StadsVrienden) met open armen ontvangen door onze ambassadeur (natuurlijk coronaproof). Ook zitten jullie gezellig bij elkaar in de zaal, uiteraard wel met inachtneming van de 1,5 meter. Gewoon een keertje proberen kan geen kwaad toch? Meer informatie is te vinden op https://stadsgehoorzaal.nl/stadsvrienden.

The Songwriter Circle (First edition – the kick off)
Met Corvin Silvester & Michel Ebben, met DJ Marijke
Zondag 13 december - 15.00 & 17.00 uur
Toegangsprijs: €8,00

Meer informatie en kaarten via www.stadsgehoorzaal.nl of via de Theaterkassa aan de Schiedamseweg 51 (010 434 05 00). 

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →