Categorieën

Service

Bibliotheek de Plataan organiseert schrijfwedstrijd

Bibliotheek de Plataan organiseert schrijfwedstrijd
Uit

Bibliotheek de Plataan organiseert schrijfwedstrijd

  • Redactie
  • 16-04-2024
  • Uit
Bibliotheek de Plataan organiseert schrijfwedstrijd

MAASSLUIS - Is schrijven je hobby? Let dan op, er is een nieuwe opdracht voor de jaarlijkse schrijfwedstrijd ter gelegenheid van de Week van de Cultuur: 'Vrijheid, geluk is voor iedereen…?'

De Week van de Cultuur start in juni met een mix aan interessante culturele activiteiten. Ook aan schrijfliefhebbers is gedacht. De Bibliotheek de Plataan nodigt iedereen uit een tekst te schrijven voor de schrijfwedstrijd en die vanaf 1 mei in te zenden. Niet twijfelen, gewoon doen. Bekijk wel even de voorwaarden op onze website.

Je kunt elk jaar weer meedoen, voel je uitgedaagd en schrijf voor de wedstrijd van de Plataan. Meedoen aan wedstrijden werkt motiverend, je traint je schrijven en je maakt kans op leuke prijzen.

Je inzending is maximaal 1500 woorden en minimaal 800 woorden, de deadline is zaterdag 1 juni om 23.59 uur. Zo hebben de juryleden tijd voor alle inzendingen. Om deel te nemen dien je tenminste 16 jaar te zijn en ben je inwoner van het Plataan-gebied, Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen. Ook is je inzending speciaal voor deze schrijfwedstrijd en niet eerder gepubliceerd. De titel van je tekst is 'Vrijheid, geluk is voor iedereen…?'

Je stuurt je inzending naar [email protected] onder vermelding van: “Schrijfwedstrijd” of per post naar de Bibliotheek de Plataan Maassluis, Uiverlaan 18, 3145 XN. Vermeld je naam, woonplaats en telefoonnummer. Alle wedstrijdvoorwaarden vind je op de website van de bibliotheek.

De prijsuitreiking is tijdens de Cultuurparade van de Week van de Cultuur op zaterdag 15 juni in theater Koningshof.

Bibliotheek de Plataan

Uiverlaan 18, Maassluis

Meer over Bibliotheek de Plataan →