Categorieën

Service

CKC levert strijd en neemt punten mee naar Maassluis

CKC levert strijd en neemt punten mee naar Maassluis
Sport

CKC levert strijd en neemt punten mee naar Maassluis

  • Redactie
  • 29-05-2022
  • Sport
CKC levert strijd en neemt punten mee naar Maassluis

Fotografie: Edwin Sonneveld-fotografie

MAASSLUIS - Afgelopen zaterdag was het Maassluise vlaggenschip te gast bij ZKV (Za) in Zaandam. De ploeg uit Zaandam is nog steeds in de strijd voor de titel, maar de Maassluise korfballers wisten afgelopen zaterdag te winnen van de ploeg!

Al vanaf de eerste minuut gingen de ploegen gelijk tegen elkaar op. Maassluis zat vanaf de eerste minuut goed in de wedstrijd. Vlak voor rust weet Maassluis de wedstrijd een beetje naar zich toe te trekken. Met een stand van 7-9 in het voordeel van Maassluis, gaan de ploegen de kleedkamer in. Na de rust maakt ZKV (Za) deze achterstand goed en zijn de kaarten weer opnieuw geschud, het staat dan 10-10. De Maassluise ploeg laat zich niet gek maken en zit mentaal sterk in de wedstrijd. De ploeg van André Verbaas houdt zich goed aan de vooraf gesproken tactiek. Dit zorgde ervoor dat de wedstrijd gewonnen werd. Hiermee heeft de ploeg 2 belangrijke punten binnengehaald.

Maassluis staat op dit moment op een gedeelde 5e plek in de poule met 10 punten. Op 11 juni speelt de ploeg tegen HKV/Ons Eibernest. Zij hebben 11 punten. Wederom een belangrijke wedstrijd. Door te winnen, kan de ploeg HKV/Ons Eibernest nog inhalen en een plekje omhoog klimmen.

Programma 11 juni
16:00 Maassluis 1 – HKV/Ons Eibernest 1
14:30 Maassluis 2 – HKV/Ons Eibernest 2
13:00 Maassluis 3 – Refleks 4
13:00 Maassluis A1 – Avanti/Post Makelaardij A2