Categorieën

Service

CKC Maassluis deelt de punten

CKC Maassluis deelt de punten
Sport

CKC Maassluis deelt de punten

  • Redactie
  • 25-09-2023
  • Sport
CKC Maassluis deelt de punten

MAASSLUIS - Na de overwinning vorige week op ALO stond er opnieuw een wedstrijd tegen een Haagse ploeg op het programma. Deze keer kwam Achilles, getraind door oude bekende Marco Swikker, op bezoek.

Achilles kwam goed uit de startblokken en wist uit te lopen tot een 0-3 voorsprong, voordat Dennis van der Lee iets terug kon doen voor Maassluis. De doelpunten bleven een tijdje gelijk aan beide kanten vallen tot 3-5, maar daarna begon Maassluis beter te draaien en wist vier keer op rij te scoren zodat de stand op 7-5 in Maassluis’ voordeel terecht kwam. Achilles wist weer terug te komen tot 7-7, waarna Dennis van der Lee de ruststand op 8-7 bepaalde.

Na de rust werd er weer over en weer gescoord waarbij Maassluis steeds wel het initiatief wist te houden. Maassluis wist uit te lopen tot 13-10, maar Achilles kwam wederom terug tot 13-13. Niels van der Vaart werd in het veld gebracht en leek de matchwinner te worden door met een mooi afstandsschot 14-13 aan te laten tekenen. Achilles had echter het laatste woord en bracht de eindstand op 14-14, een stand waar beide ploegen vrede mee leken te hebben.

Maassluis 2 speelde een wedstrijd tegen koploper Vriendenschaar. Lange tijd leek de wedstrijd in Maassluis’ voordeel beslist te worden, maar op het allerlaatst werden de punten toch nog uit handen gegeven en gingen de gasten met een 18-19 overwinning naar huis. Maassluis A1 blijft op kampioenskoers en had een makkelijke wedstrijd. Weidevogels A1 werd met 21-6 naar huis gestuurd.