Categorieën

Service

Dames 3X3 naar Nationaal Kampioenschap

Dames 3X3 naar Nationaal Kampioenschap
Sport

Dames 3X3 naar Nationaal Kampioenschap

  • Redactie
  • 15-05-2023
  • Sport
Dames 3X3 naar Nationaal Kampioenschap
MAASSLUIS - De Dames 3X3 van MBV Green Eagles hebben zich afgelopen zondag geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap wat op 27 augustus gehouden wordt in Amsterdam. In de Bijlmer strijden ze dan voor de nationale titel. Afgelopen zondag kwam er een einde aan een seizoen van toernooien waar diverse keren of de 2e plaats gehaald werd maar ook enkele keren de winst gepakt werd van de toernooidag. Deze zondag in Almere stonden de Eagles ook in de finale, en ondanks dat deze helaas jammerlijk verloren ging werden ze wel de overal winnaar van hun klasse. Dus op naar Amsterdam, een mooi einde van hun 1e jaar 3X3 basketbal. Iets wat ook volgend jaar door gaat, en waar mogelijk gaat uitbreiden.

Shavard Reynolds van Feyenoord Basketbal als verrassing op clinic Anderhalve week geleden organiseerden de Technische Commissie een mooie clinic dag waar de geweldige ontwikkeling die club doormaakt heel goed duidelijk werd. Een dag vol met basketball waar alle leden langs diverse stations gingen waar ze allerlei onderdelen van het basketbal leerden. En hoe tof was het dat er ook opeens nog een verassing voorbij kwam in de vorm van Feyenoord Basketbal prof Shavar Reynolds Jr. Alle deelnemers aan de clinic gingen graag op de foto en vele lieten een basketbal signeren. Na een lange dag ging iedereen vermoeid maar voldaan naar huis. Technische Commissie, super bedankt voor de organisatie!

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen?

Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de bas-ketbalsport iets voor jou is