Categorieën

Service

De Vlaardingse Stadspodia zijn benieuwd naar uw mening

De Vlaardingse Stadspodia zijn benieuwd naar uw mening
Uit

De Vlaardingse Stadspodia zijn benieuwd naar uw mening

  • Advertorial
  • 15-03-2021
  • Uit
De Vlaardingse Stadspodia zijn benieuwd naar uw mening
VLAARDINGEN - De Vlaardingse stadspodia De Kroepoekfabriek en Stadsgehoorzaal zijn op dit moment bezig met het uitvoeren van verschillende onderzoeken naar hun organisaties en de bezoekers. Een onderdeel hiervan is een grootschalig publieksonderzoek, waarbij tot en met maandag 22 maart zoveel mogelijk bezoekers én niet-bezoekers wordt gevraagd hun mening over de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek (anoniem) te delen via een vragenlijst. Onder de deelnemers worden twintig waardebonnen van € 50,- verloot, die in te wisselen zijn bij de podia en verschillende ondernemers in Vlaardingen. De vragenlijst is HIER in te vullen.

Het afgelopen jaar stond voor het theater en poppodium in het teken van kijken wat er allemaal wél kan en mogelijk is en hier vol voor te gaan. Ook het opzetten van een nieuw strategisch plan maakt hier onderdeel van uit, waarbij de mening van het publiek een grote en belangrijke rol speelt. Met een uitvoerig publieksonderzoek wordt op dit moment gekeken hoe bezoekers én niet-bezoekers denken over beide podia. De inzichten zullen gebuikt worden om nog beter aan te sluiten op de wensen en behoeftes van het publiek en hopelijk ook nieuwe podiumbezoekers te bereiken.

Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst die maximaal vijftien minuten in beslag zal nemen en waarin de deelnemers via verschillende stellingen wordt gevraagd om hun mening te geven over zowel het theater als poppodium. ,,Juist wanneer een persoon niet eerder een evenement bij ons heeft bijgewoond, zijn wij zeer benieuwd naar de mening. Dit kan namelijk tot zeer waardevolle inzichten leiden over de behoeftes van potentiële bezoekers'', aldus het team van de stadspodia.

Winactie

Als dank voor het invullen van de vragenlijst worden er twintig waardebonnen verloot ter waarde van € 50,-. Deze bon is in te leveren bij de Stadsgehoorzaal, De Kroepoekfabriek én acht andere ondernemers in Vlaardingen, van kledingwinkel tot overnachting. Zo kan de prijs volledig naar eigen wens ingezet worden. Het invullen van de vragenlijst kan HIER.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →