Categorie├źn

Service

Deze week: Lucky Fonz III, 40UP en Martijn Kardol

Deze week: Lucky Fonz III, 40UP en Martijn Kardol
Uit

Deze week: Lucky Fonz III, 40UP en Martijn Kardol

  • Advertorial
  • 20-02-2020
  • Uit
Deze week: Lucky Fonz III, 40UP en Martijn Kardol
VLAARDINGEN - Of je nu zin hebt in een avondje muzikaal totaaltheater, je benen uit je lijf wil dansen ondanks dat je net/bijna/ongeveer/net niet/allang 40 bent of gewoon lekker ongedwongen wil lachen: deze week ben je voor al deze dingen in de Stadsgehoorzaal aan het juiste adres! Want daar luister je op donderdag 20 februari naar Lucky Fonz III, staat je op vrijdag de 21e het opzwepende dansfeest 40UP te wachten en bezorgt cabaretier Martijn Kardol je op zaterdag 22 februari de slappe lach!

Lucky Fonz III met Buiten de Lijnen
Lucky Fonz III is naast één van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van hits als App Me, Ik heb een meisje en Linde met een E, ook (met name bij theaterpubliek) bekend als bijzondere theatermaker. Hij slaagt erin om cabaret, kleinkunst en unieke liedjes te combineren tot onvergelijkbaar totaaltheater. In zijn gloednieuw show beantwoordt Lucky Fonz belangrijke levensvragen als ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Waarom zit er een w in erwt?’. Maar hij geeft natuurlijk niet alleen antwoord op de vragen, hij vormt ze ook nog eens om tot mooie liedjes, aparte verhalen, humor en momenten van diepgang en ontroering.
Donderdag 20 februari 20:30 uur | € 17,50 incl. consumptie

40UP: Dansfeest voor 40-plussers
Na twee eerdere uitverkochte edities, is het populaire dansfeest 40UP weer terug! Want veertig is het nieuwe dertig en dat snappen ze bij 40UP als geen ander. Daarom organiseren zij het perfecte feest voor iedereen die net/bijna/ongeveer/net niet/al lang 40 is, met muziek uit de 70s, 80s, 90s, maar zeker ook muziek van nu! Dus ben je de ‘grote 40’ gepasseerd? Worden jouw dagen korter en je nachten langer? Wordt er, kortom, te weinig gedanst? Kom dan van de bank, trek je mooiste outfit aan en dans!

Wisselende DJ’s waaronder DJ Harry de Winter en VJ Alex van Oostrum, organiseren het feest vol opzwepende muziek en unieke sfeerbeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten lekker uit je dak kunt gaan. En natuurlijk zijn Mick, Michael, Janis, James, Anouk, Peter, Whitney, Bob, Frank en Jimi ook van de partij.
Vrijdag 21 februari 20:30 uur | €20,00

Martijn Kardol met Welkom
Martijn Kardol, bekend als radiocolumnist van Radio 538/3FM en van zijn rubriek ‘Martijn zegt sorry’ bij RTL Late Night, werd genomineerd voor ‘Neerlands Hoop 2018’ en ontving louter vier-sterren recensies voor zijn debuutprogramma Bang. Tijd voor een net zo succesvol vervolg! In zijn tweede voorstelling Welkom maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen; of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles is beter dan in eenzaamheid te eindigen en daarom doet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?
Zaterdag 22 februari 20:30 uur | € 19,50 incl. consumptie

Bekijk het gehele programma op www.stadsgehoorzaal.nl

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →