Categorieën

Service

Duik in de wereld van de oranje kater Dikkie Dik

Duik in de wereld van de oranje kater Dikkie Dik
Uit

Duik in de wereld van de oranje kater Dikkie Dik

  • Advertorial
  • 12-10-2023
  • Uit
Duik in de wereld van de oranje kater Dikkie Dik

MAASSLUIS - Hoera, Dikkie Dik bestaat dit jaar 45 jaar en dat wordt gevierd met een geweldige theaterervaring voor de kleinste bezoekertjes op donderdag 19 oktober om 10.30 uur in de Stadsgehoorzaal! In Dikkie Dik & Ik komt de wereld van de bekende rode kater met fysiek spel, humor, interactieve projecties en videobeelden tot leven. Laat je meenemen door de twee acteurs in een spel van verdwijnen en verschijnen, van fantasie en werkelijkheid. Kaarten (slechts € 7,50!) zijn hier verkrijgbaar.

Maar dat is niet alles, want vanaf het moment dat je het theater binnen stapt zit je middenin de wereld van een kat. Ervaar hoe het is om op vier pootjes te lopen en niet te praten maar kopjes te geven. Ga lekker zomaar ergens liggen, op hele gekke plekken, of ren juist druk over de toetsen van de piano en graai stiekem in de vissenkom. Om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je meemaakt.

Dikkie Dik & Ik is onderdeel van het Prentenboekjesfestival 'Dieren in de Tuin'

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat. Tijdens het Prentenboekjesfestival wordt iedereen van harte uitgenodigd om al spelend en kijkend mee te gaan op avontuur en alle dieren in de tuin te ontdekken! Naast een bezoekje aan de voorstelling kun je dus naar hartenlust spelen in de Foyer.

Dikkie Dik & Ik (2+) – Onderdeel van het 
Donderdag 19 oktober – 10.30 uur 
Kaarten (€ 7,50) zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/dikkie-dik-en-ik.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →