Categorieën

Service

Ellen ten Damme in de Stadsgehoorzaal

Ellen ten Damme in de Stadsgehoorzaal
Uit

Ellen ten Damme in de Stadsgehoorzaal

  • Redactie
  • 01-06-2021
  • Uit
Ellen ten Damme in de Stadsgehoorzaal
MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Na lange tijd is het dan ein-de-lijk zover: zaterdag 5 juni 2021 gaat de geschiedenisboeken in als dé dag dat theaters hun prachtige deuren weer mogen openen. Dit fantastische moment laat de Stadsgehoorzaal natuurlijk niet onopgemerkt en stilletjes voorbij gaan. Het Vlaardingse theater is na het goede nieuws direct aan de slag gegaan om van zaterdag 5 juni een feest te maken om niet snel te vergeten. En met succes: niemand minder dan Ellen ten Damme komt een akoestische versie van haar show Casablanca weggeven aan slechts vijftig bezoekers. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur via stadsgehoorzaal.nl

Directeur Renske Verbeek kijkt met haar team al maanden reikhalzend uit naar deze dag: ,,Alhoewel we de afgelopen maanden ten volste hebben benut met vele alternatieve evenementen, is een live voorstelling toch echt het summum van cultuur beleven met elkaar! Dus deze week alle hens aan dek om er samen met het publiek een unieke avond van te maken. En na deze avond, volgen er nog velen, wij zijn er klaar voor!''

Ook Ellen ten Damme staat te springen om weer voor publiek te spelen. Casablanca (akoestisch / concertante) is een intieme, akoestische versie van de muzikale en zinnenprikkelende show Casablanca, waarin zij samen met haar pianist een muzikale ode brengt aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van o.a. Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.

Vrijdag 18 juni: nieuw programma theaterseizoen 21/22 bekend!

En voor iedereen die net als de Stadsgehoorzaal en Ellen ten Damme niet kan wachten tot het nieuwe theaterseizoen begint: noteer vrijdag 18 juni met hoofdletters in de agenda! Dan worden namelijk, naast het programma dat al online staan, nog véél meer mooie, grappige, ontroerende en leuke voorstellingen gepresenteerd én start bovendien meteen de kaartverkoop.

ELLEN TEN DAMME met Casablanca (akoestisch / concertante)
Zaterdag 5 juni - 19.30 uur
Toegangsprijs: € 25,00 excl. consumptie
Capaciteit max. 50 bezoekers, zonder toegangstest

Over de huidige voorstellingen in juni ontvangen kaartkopers z.s.m. per mail bericht over de eventuele doorgang. Meer informatie en kaarten via www.stadsgehoorzaal.nl of telefonisch via de Theaterkassa (010 434 05 00).

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →