Categorieën

Service

Fastfood & Movie Night (12+) in Theater Koningshof

Fastfood & Movie Night (12+) in Theater Koningshof
Uit

Fastfood & Movie Night (12+) in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 20-03-2023
  • Uit
Fastfood & Movie Night (12+) in Theater Koningshof
MAASSLUIS - Jongeren van 12 jaar en ouder uit Maassluis en omgeving opgelet: op 29 maart 2023 wordt er bij Theater Koningshof een te gekke avond georganiseerd! Vaak is er voor jou als jongere niet heel veel te doen in de omgeving. Reden genoeg voor de jongerenafdeling van Theater Koningshof om in dat gat te springen! Op woensdagavond 29 maart kun je dan ook gezellig komen eten, relaxen en lachen bij de Fastfood & Movie Night!

Avondje uit in Maassluis

Veel jongeren in Maassluis missen een bioscoop dichtbij huis. Maar niet veel langer! De zaal van Theater Koningshof is uitermate geschikt voor het draaien van films. Zak weg in een comfortabele, rode stoel en geniet van een toffe film vlakbij huis. En of dat dan alles is? Zeker niet! We maken er meteen een complete avond van.

Vanaf half 7 kun jij (onbeperkt!) genieten van een fastfoodbar met patat en snacks. Aansluitend gaan we om half 8 met z’n allen de filmzaal in voor de film Bon Bini Holland 3, met niemand minder dan Jandino Asporaat, Tygo Gernandt en Sergio IJssel. Dat wordt lachen geblazen!

Kom jij ook?

Voor maar €10,00 geniet jij onbeperkt van een avondje fastfood en een film. Trommel al je vrienden op en kom gezellig genieten van patat, snacks én de avonturen van Robertico, Judeska, Gerrie en de rest! Tickets zijn te koop via www.theaterkoningshof.nl. Zien we jou woensdagavond 29 maart?

Fastfood & Movie Night
Woensdag 29 maart 2023
Aanvang: 18.00 uur
Tickets via deze link!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →