Categorie├źn

Service

Fastfood & Movie Night bij Theater Koningshof

Fastfood & Movie Night bij Theater Koningshof
Uit

Fastfood & Movie Night bij Theater Koningshof

  • Redactie
  • 28-02-2023
  • Uit
Fastfood & Movie Night bij Theater Koningshof
MAASSLUIS - Heb jij het al gehoord? @TK_Maassluis pakt weer uit voor jongeren in Maassluis! Dit keer wordt er een Fastfood & Movie Night georganiseerd. Overal in Maassluis hangen posters en kun je flyers vinden. Heb je ze nog niet gespot? Dan is het maar goed dat je hier bent beland, want het wordt een avond om niet te vergeten!

Bioscoop in Maassluis

Na het grote succes van het Nieuwjaarsfeest voor jongeren in januari dit jaar zijn we direct aan de slag gegaan met het bedenken en organiseren van een nieuw event voor jongeren. Dankzij de inbreng van flink wat enthousiastelingen zijn we weer tot een te gek event gekomen. We hebben gemerkt dat de vraag naar een bioscoop in Maassluis onder jongeren erg groot is. Reden genoeg dus om op 29 maart een Movie Night te organiseren, speciaal voor jongeren van 12 jaar en ouder.

Een avondvullend programma

De Fastfood & Movie Night biedt een hele avond plezier. Vanaf 18.00 uur ben je welkom met al je vrienden en vriendinnen om even lekker te kletsen en te relaxen in ons Atrium. Vervolgens kun je vanaf half 7 onbeperkt genieten van een fastfoodbar. Aansluitend gaan we om half 8 met zijn allen de filmzaal in voor de te gekke film Bon Bini Holland 3. Trommel dus al je vrienden en vriendinnen op en kom gezellig met zijn allen naar Theater Koningshof!

Over de film

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? En wat doet Judeska eigenlijk ineens bij de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen? Tickets voor de Fastfood & Movie Night zijn voor €10,- te koop via www.theaterkoningshof.nl. Zien we jou ook op 29 maart 2023? Tot dan!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →