Categorieën

Service

Gehavend c.k.c. Maassluis niet sterk genoeg tegen Kinderdijk

Gehavend c.k.c. Maassluis niet sterk genoeg tegen Kinderdijk
Sport

Gehavend c.k.c. Maassluis niet sterk genoeg tegen Kinderdijk

  • Redactie
  • 21-02-2022
  • Sport
Gehavend c.k.c. Maassluis niet sterk genoeg tegen Kinderdijk

Fotograaf: Marty Mars

MAASSLUIS - Afgelopen zaterdag speelde het vlaggenschip van c.k.c. Maassluis tegen Kinderdijk uit Alblasserdam. Maassluis was niet op volle sterkte, dit door uitvallen van Henne Bloem en Sven Veldman. Jari Sonneveld en Tristan Steenks starten op de plek van deze heren. Beide hebben al een halve wedstrijd bij het tweede in de benen zitten, maar vallen desondanks goed in.

In de eerste helft gaat de stand redelijk gelijk op. Vlak voor rust valt Leon Kloppenburg uit door een achillespeesblessure. Later blijkt helaas dat hij een afgescheurde achillespees heeft en hieraan geopereerd moet worden. Een domper voor Kloppenburg en de Maassluise selectie. Lars Veldman valt in. Hij maakt een sterk debuut in het eerste team. In de rust gaat Kinderdijk de kleedkamer in met een voorsprong van 9-13.

Maassluis weet zich nog sterk terug te vechten tot 16-17, maar op dit moment is de energie uit het team. Niet gek met spelers die al met het tweede team meegespeeld hebben en in redelijk onbekende vakken speelden. Verbaas is ondanks de uitslag van 19-27 trots op zijn team en de invallers. Het team heeft hard gewerkt tot de laatste seconde.

De selectie speelt pas op zaterdag 12 maart de volgende competitiewedstrijd. Hopelijk genoeg tijd om de meeste spelers weer fit te krijgen en weer op (bijna) volle sterkte aan te treden tegen, opnieuw, Kinderdijk uit Alblasserdam. Tijd voor een revanche.

Programma zaterdag 12 maart

13:10 Maassluis A1 - VEO A1
15:55 Twist 3 - Maassluis 3
16:50 DeetosSnel 4 - Maassluis 2
16:10 Kinderdijk 1 - Maassluis 1