Categorieën

Service

Geslaagd MVC bedrijvenvolleybaltoernooi

Geslaagd MVC bedrijvenvolleybaltoernooi
Sport

Geslaagd MVC bedrijvenvolleybaltoernooi

  • Redactie
  • 16-04-2019
  • Sport
Geslaagd MVC bedrijvenvolleybaltoernooi

Alle deelnemende teams op het bedrijvenvolleybaltoernooi. (Foto: Peter Koenis)

MAASSLUIS - Afgelopen vrijdag 12 april vond alweer het 24e bedrijven sponsortoernooi van Volleybalvereniging MVC plaats. Bedrijven en instellingen uit Maassluis en omstreken vormden hun teams en speelden in de Wethouder Smithal in de categorieën ‘beginners’ en ‘gevorderden’. De teams van het Lentiz| Geuzencollege en Grandcafé De Waker gingen dit jaar met de wisselbeker naar huis!

Maar liefst elf verschillende bedrijven of instellingen met in totaal 18 teams deden afgelopen vrijdag mee aan het bedrijvenvolleybaltoernooi. Bij de beginners waren veel teams enorm aan elkaar gewaagd. Door veel bekende sportievelingen die al jaren met het toernooi meedoen, werd hard gestreden om in de finalepoule te komen. De teams die die poule haalden, waren het Lentiz Geuzencollege , PC Maasland en Maassluis 2. De afgelopen drie jaar waren deze teams om en om al eens als winnaar uit de bus gekomen. Dat bleek ook, want wat waren het spannende wedstrijden! Maassluis 2 speelde gelijk tegen zowel het Geuzencollege als tegen PC Maasland. Doordat de docenten met 1 punt verschil de wedstrijd tegen PC Maasland won, gingen zij dit jaar met de beker naar huis.

Ook bij de gevorderden werd er dit jaar hard gestreden om de wisselbeker in ontvangst te nemen. Drie teams van Lely streden om de titel, maar Grandcafé De Waker ging ermee naar huis! Astro Cow won evenveel wedstrijden, maar verloor op puntensaldo van de kroeg uit Maassluis. Juknow werd verdienstelijk derde.

De organisatie bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan een gezellig en geslaagd toernooi en hoopt de teams volgend jaar weer terug te zien.