Categorieën

Service

Gezond & Fit, start nu voor jouw gezondheid!

Gezond & Fit, start nu voor jouw gezondheid!
Gezond

Gezond & Fit, start nu voor jouw gezondheid!

  • Advertorial
  • 18-11-2020
  • Gezond
Gezond & Fit, start nu voor jouw gezondheid!
Gezondheid is een belangrijk onderdeel in ons leven. We willen zo lang mogelijk gezond zijn en kunnen doen wat we willen. Zeker in de huidige tijd is gezondheid belangrijker dan ooit. Gelukkig zijn we steeds meer bereid om te investeren in onze gezondheid. Wij hebben speciaal ons Gezond & Fit programma gestart om mensen te helpen met de stap naar een betere gezondheid!

Het doel

Gezondheid en vitaliteit zijn de laatste jaren steeds belangrijkere begrippen geworden. Wij willen de mensen in Maassluis en Maasland helpen naar een duurzamere gezondheid. We gaan samen met jou kijken hoe we een gezondheidspatroon kunnen ontwikkelen voor de lange termijn. Dit gezondheidspatroon is gericht op bewegen en voeding.

Ons Gezond & Fit programma

Het programma is gericht op bewegen en voeding, samen gaan we aan de slag met jouw gezondheid. We starten met een intake bij één van onze trainers en de diëtist, de trainers bekijken samen met jou wat je doelen zijn en gaan aan de hand daarvan je trainingsschema maken. De diëtist brengt in haar intake je gezondheid en voeding in kaart, dit doet ze door middel van een gesprek en metingen.

Vervolgens gaan we 12 weken aan de slag met trainen en adviezen vanuit de diëtist, in de tussentijd kom je één of twee keer terug bij de diëtist voor evaluaties en metingen.

De kracht van ons programma zit hem in de combinatie van bewegen onder begeleiding van onze trainers en adviezen op het gebied van voeding en leefstijl.

Start nu met de verbetering van jouw gezondheid!

Pak nu je kans om 12 weken lang met een goed programma focus te leggen op het verbeteren van je gezondheid! Voor meer informatie of het starten van het programma neem contact op via onderstaande gegevens.

Tot snel!

Jip Regtop Fysiotherapie
Telefoon 010 – 76 14 462
Mail [email protected]
Whatsapp 06 - 53 29 44 42
Website: www.fysiojipregtop.nl

Jip Regtop Fysiotherapie

Boogertstraat 2, Maassluis

Meer over Jip Regtop Fysiotherapie →