Categorieën

Service

Het theaterdoek gaat weer open voor Stadsgehoorzaal

Het theaterdoek gaat weer open voor Stadsgehoorzaal
Uit

Het theaterdoek gaat weer open voor Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 28-01-2022
  • Uit
Het theaterdoek gaat weer open voor Stadsgehoorzaal

VLAARDINGEN - Vanaf deze week mogen theaters hun deuren weer (onder voorwaarden) openen. Dat laat de Vlaardingse Stadsgehoorzaal zich natuurlijk geen twee keer zeggen, want wat worden het publiek en de artiesten gemist!

Samen met de artiesten wordt door het theater nog druk gepuzzeld om voorstellingen door te laten gaan waar mogelijk of te verplaatsen, maar met veel plezier kan alvast worden medegedeeld dat er de komende maand veel moois op het programma staat. Waaronder ook meteen dit weekend al: Queen The Music (vrijdag 28 januari om 19.00 uur & 20.45 uur) en Sneeuwwitje (2+) (zaterdag 29 januari om 14.00 uur). Wees welkom, het theater rolt alvast de rode loper uit!

Theatertips februari

Het team van de Stadsgehoorzaal maakte zich de afgelopen tijd alvast klaar voor het moment dat zij weer publiek mogen ontvangen en vanaf dit weekend is het dan eindelijk zover. De zalen zijn tot in de puntjes strakgetrokken, de barren weer aangevuld en de rode loper uitgerold. En misschien wel het belangrijkste natuurlijk: er staat een heerlijk theaterprogramma klaar variërend van muziek en dans tot jeugd, toneel en cabaret. Muziekfans kunnen deze maand hun hart ophalen bij de tributes Queen the Music (vr 28 jan) en Stones Sessions (za 19 feb). Voor wie zin heeft om weer eens een avond ongegeneerd te lachen zijn de absurde cabaretvoorstelling FCKD! van Oldenhermanns (vr 11 feb) en de komedie Harrie neemt de benen (vr 18 feb) met Jon van Eerd absolute aanraders.

Ook de avontuurlijke theaterbezoeker hoeft zich deze maand niet te vervelen met de theatershow Het Grote Grand Prix Circus (do 3 feb) door Tom Coronel, Rob Kamphues en Rob van Gameren, de variétéshow Cabaret d’Amour (zo 13 feb) en de moderne dansvoorstelling Talent On The Move (do 24 feb). Tot slot is natuurlijk aan de kleinste theaterbezoekertjes gedacht met de sprookjesvoorstelling Sneeuwwitje (za 29 jan) en een sing a long met Woezel & Pip (ma 28 feb).

Maatregelen

Voor ieders veiligheid en gezondheid gelden er wel nog een aantal voorwaarden aan het theaterbezoek tot in ieder geval 9 maart, waaronder toegang met een coronatoegangsbewijs, 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje bij beweging (op de plek mag deze af) en een sluitingstijd van 22.00 uur. Je leest het volledige nieuwsbericht hierover op de website van de Stadsgehoorzaal. De Stadsgehoorzaal gaat er alles aan doen om van het theaterbezoek een bijzondere beleving te maken en kan natuurlijk niet wachten tot er weer zonder maatregelen van theater genoten kan worden.

Openingstijden

Via I: www.stadsgehoorzaal.nl is het complete theaterprogramma te vinden en kunnen direct kaarten worden besteld. Dit kan uiteraard ook bij de Theaterkassa (Schiedamseweg 51 en telefonisch via T: 010 - 434 05 00) van ma t/m vr tussen 9.00 en 17.30 uur en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →