Categorieën

Service

Jip Regtop Fysiotherapie hervat zorg op de praktijken

Jip Regtop Fysiotherapie hervat zorg op de praktijken
Gezond

Jip Regtop Fysiotherapie hervat zorg op de praktijken

  • Advertorial
  • 11-05-2020
  • Gezond
Jip Regtop Fysiotherapie hervat zorg op de praktijken
We zijn gelukkig weer open en hebben de zorg op onze praktijken hervat sinds 1 mei. Iedere klant uit Maasland en Maassluis is welkom en heeft de mogelijkheid om bij ons op de praktijk weer zorg te krijgen.

Op 24 maart dit jaar hebben we besloten tijdelijk niet fysiek meer te behandelen op de praktijken. Om samen de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We zien het als onze maatschappelijke taak om de reguliere zorg te hervatten en hebben hiervoor aanpassingen gedaan in onze praktijken op basis van de regels en adviezen van de overheid.

De mogelijkheden

Iedereen kan bij ons terecht voor fysiotherapeutische zorg. Als je klachten of een blessure hebt, kun je je direct aanmelden via de telefoon, whatsapp of email. Het maakt niet uit of je bestaande klant of een nieuwe klant bent bij ons, iedereen is welkom.

Aanpassingen in de praktijk

In onze praktijken hebben we een aantal aanpassingen gedaan, we wijzen iedereen op de regels en adviezen vanuit de overheid. We hebben onze praktijken aangepast met 1,5 meter regels in de wachtruimtes en speciale vakken voor onze revalidaties in de trainingsruimtes. Met deze aanpassingen kunnen we nu met goed vertrouwen patiënten verwelkomen in de praktijken.

MAAK NU JE AFSPRAAK

Loop jij rond met klachten of een blessure? Loop er niet langer mee door en maak een afspraak bij ons. Wij helpen je graag! Bel ons voor een afspraak op 010 – 76 14 462, app ons voor een afspraak op 06 – 53 29 44 42 of stuur een mail naar [email protected].

Tot snel!

Jip Regtop Fysiotherapie

Boogertstraat 2, Maassluis

Meer over Jip Regtop Fysiotherapie →