Categorieën

Service

Oud-Green Eaglesvoorzitter Johan de Waard overleden

Oud-Green Eaglesvoorzitter Johan de Waard overleden
Nieuws

Oud-Green Eaglesvoorzitter Johan de Waard overleden

  • Redactie
  • 20-09-2023
  • Nieuws
Oud-Green Eaglesvoorzitter Johan de Waard overleden

MAASSLUIS - MBV Green Eagles rouwt om het overlijden van Johan de Waard, oud-voorzitter van de basketbalvereniging.

In een kort in memoriam meldt Ruben Kraaijeveld namens de Green Eagles: "Johan de Waard werd actief voor onze vereniging nadat zijn zoon Peter bij ons kwam basketballen. Een vrijwilliger in optima forma, stond voor onze club en de mooie basketballsport. Mede door zijn tomeloze inzet hebben wij uiteindelijk een mooi eigen clubhuis kunnen realiseren aan de Haydnlaan."

"Maar ook is hij jarenlang nauw betrokken geweest bij de plannen voor de nieuw te bouwen sportzaal die terug gaan tot 2011. Niet alleen voor onze club was Johan actief, ook voor onder meer de Maassluise Sport- en Recreatieraad, de Nationale Basketballbond en Rayon West was Johan een top vrijwilliger. Tijdens de viering van het 45-jarige jubileum van de club kreeg Johan dan ook de bondsspeld uitgereikt namens de basketbalbond." Hij werd 71 jaar.

Met het overlijden van Johan de Waard verliest Maassluis en MBV Green Eagles een echte vrijwilliger om trots op te zijn, aldus verenigingsbestuurder Kraaijeveld. "Wij wensen zijn vrouw Teuni, zoon Peter en overige familie heel veel sterkte toe met dit verlies."

Tijdens de wedstrijden van komend weekeinde zullen de Green Eagles bij alle wedstrijden een minuut stilte houden ter nagedachtenis aan Johan de Waard.