Categorieën

Service

Josbros met ‘Therapie’ albumtour naar De Kroepoekfabriek

Josbros met ‘Therapie’ albumtour naar De Kroepoekfabriek
Uit

Josbros met ‘Therapie’ albumtour naar De Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 26-02-2020
  • Uit
Josbros met ‘Therapie’ albumtour naar De Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - ‘Mijn muziek, mijn therapie, daarna wordt het de jouwe’: het album van Josbros, ‘Therapie’. Al jarenlang klopt Josbros op de deur van de top van de Nederlandse hiphop, met zijn nieuwe plaat trapt hij deze deur keihard in! Als onderdeel van zijn albumtour staat hij vrijdag 6 maart in De Kroepoekfabriek.

Josbros
Josbros komt uit Nieuwegein en staat al enkele jaren als een nieuwe ster aan de hemel van de Nederlandse hiphop. Zo mocht hij een tijdje terug al mee als support van de Eredivisie van de rapscene in Nederland: de tour van Great Minds (bestaand uit rappers Winne, Sticks en Jiggy Dje). De rapper had voor ‘Therapie’ al twee grote releases op zak: ‘André Kuipers MP’ (2014) en ‘Niet Meer The Same’ (2018). Daarnaast heeft hij zijn luisteraars nog verwend met een aantal korte EP’tjes en sessies bij 101Barz en FunX.

Na al dit materiaal is het dan nu tijd voor een nieuw album. Onder pseudoniem Blazehoven produceerde de rapper al een aantal eigen singles. Nieuwe plaat ‘Therapie’ is in zijn geheel geproduceerd door Blazehoven. Het album heeft veertien nummers en gaat over pijn, over het tonen van emoties en hoe moeilijk dan kan zijn. Met deze nieuwe plaat en de sterke en energieke live-performance van Josbros belooft deze albumtour er eentje te worden waar je bij moet zijn!

Sor
De supportact tijdens de show in De Kroepoekfabriek is niemand minder dan sor! Sor is een van de creatieve breinen van Black Acid en is binnen het collectief niet alleen verantwoordelijk voor vocalen, maar ook voor een groot gedeelte van de producties. In 2018 kreeg hij te maken met gehoorverlies, wat hem dwong nog creatiever te moeten werken. Het gebruik van synthesizers, met hun karakteristieke rijke geluid, bleek uitkomst te bieden en is inmiddels kenmerkend voor sor’s werk.

In 2019 tekende sor bij Noah’s Ark, en bracht daar zijn ‘PHONAK’ EP uit, vernoemd naar het hoortoestel dat vast om zijn nek hangt.

Josbros: ‘Therapie’ + sor in De Kroepoekfabriek
Vrijdag 6 maart
Open: 20:30 uur | Aanvang 21:00 uur
Kaarten zijn HIER verkrijgbaar!