Categorieën

Service

Kerstmarkt in ontmoetingscentrum Oud Sluys

Kerstmarkt in ontmoetingscentrum Oud Sluys
Uit

Kerstmarkt in ontmoetingscentrum Oud Sluys

  • Redactie
  • 15-12-2023
  • Uit
Kerstmarkt in ontmoetingscentrum Oud Sluys

MAASSLUIS - In de ontmoetingsruimte van Oud Sluys wordt op zaterdag 16 december een kerstmarkt georganiseerd. De opbrengst van de markt gaat naar de stichting 'Voor en met elkaar'. Een initiatief voor het bouwen van een kleinschalig woon- en zorg, levensbestendige woningen voor maximaal 14 meervoudig gehandicapten in Monster. 

Naast koffie en thee kunnen bezoekers genieten van een heerlijke lunch bereid en gedoneerd door Kevin's, dat bestaat uit soep en belegde broodjes voor een kleine prijs. Ook het Rad van Fortuin is weer aanwezig waarmee deelnemers kans maken op prijzen. Bovendien vinden bezoekers op de Kerstmarkt een rommelmarkt en is er van alles te koop. Tussen de bedrijven door is er muziek. Een dj draait muziek op verzoek en ook 'Dingadong' verzorgt een optreden.

De opbrengst van deze kerstmarkt gaat naar de stichting 'voor en met elkaar'. Een initiatief voor het bouwen van een kleinschalig woon- en zorg, levensbestendige woningen voor maximaal 14 meervoudig gehandicapten in Monster. Dat betekent dat alle opbrengst van het Rad van Fortuin, rommelmarkt, de verkoop van soep en broodjes, verkoop kerststukjes en geschilderde oesters naar deze Stichting zal gaan. ,,Ons doel is bij te dragen aan de inrichting van de keuken!"

Kom gezellig langs. Iedereen is welkom, van jong tot oud! De kerstmarkt wordt op zaterdag 16 december van 10.00 tot 15.00 uur georganiseerd in de ontmoetingsruimte van Oud Sluys op de hoek P.C. Hooftlaan/G.A. Brederolaan 37, ingang aan de Rhijnvis Feithstraat.