Categorieën

Service

Kleine nederlaag tafeltennissers TOG 1

Kleine nederlaag tafeltennissers TOG 1
Sport

Kleine nederlaag tafeltennissers TOG 1

  • Redactie
  • 04-10-2021
  • Sport
Kleine nederlaag tafeltennissers TOG 1
MAASSLUIS - Robert Kuiper van het eerste team van tafeltennisvereniging TOG was een keer vlak bij winst maar moest het tegen Docos uiteindelijk zonder overwinningen doen. Brian de Leeuw en Dennis Breevaart klopten elk twee tegenstanders. Een 6-4 nederlaag was het resultaat.

TOG 2 kon de ietwat geflatteerde kloppositie niet prolongeren. Bij Papendrecht werd er met 8-2 verloren. Aad van Lienden won één partij en Joyce van der Velde en Jos van Nierop wonnen samen de dubbel.

Duoteam 1 ontving Tavenu en won met 4-1. Bart Dijkman won eenmaal en invaller Marcel van den Kerckhoff klopte twee Numansdorpers. Duo 2 en 3 hadden afgelopen week geen wedstrijd.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. En: er is  tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en [email protected].