Categorieën

Service

Kom weer volle bak genieten in de Stadsgehoorzaal!

Kom weer volle bak genieten in de Stadsgehoorzaal!
Uit

Kom weer volle bak genieten in de Stadsgehoorzaal!

  • Advertorial
  • 11-10-2021
  • Uit
Kom weer volle bak genieten in de Stadsgehoorzaal!
VLAARDINGEN - Er is lang naar uitgekeken, het nieuwe theaterseizoen mét (veel) publiek! En nu is het zover: de theaters mogen weer open met volle zalen! Voor de Stadsgehoorzaal Vlaardingen belooft het een bijzonder jaar te worden met unieke voorstellingen, grote namen, nieuw talent én hopelijk weer veel publiek! Het Vlaardingse theater is trots op de artiesten die komend seizoen op de planken staan en kijkt ernaar uit om samen met haar bezoekers te genieten van al het moois op de bühne. Ga voor het volledige theateraanbod naar stadsgehoorzaal.nl/programma, bestel kaarten en kom weer volle bak genieten in de Stadsgehoorzaal!

Ruim 80 evenementen en voorstellingen

Met meer dan 80 evenementen op het programma en zalen die vol mogen, kunnen er weer vele, heerlijke theateravondjes, -middagen of -ochtenden in de Stadsgehoorzaal worden beleefd. De pauze is bij veel voorstellingen weer terug, de garderobe is weer geopend en natuurlijk ook de bar waar voorafgaand, in de pauze en na afloop van een voorstelling een lekker drankje kan worden besteld.

Dit najaar kan er genoten worden van een groot aantal evenementen variërend van lokale favorieten zoals de Wannebiezz (za. 16 okt.) en Let’s be Gypsies (do. 2 dec.) tot landelijke grootheden als Sanne Wallis de Vries (za. 13 nov.), Simone Kleinsma (vr. 10 dec.) en Tineke Schouten (do. 23 dec.). Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Naturally 7 (wo. 16 nov.) en Sinatra (met Jim Bakkum, do. 1 dec.) en uiteraard worden ook de jongste theaterbezoekertjes  niet overgeslagen. Voor hen komen de bekende prentenboeken Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (di. 19 okt.) en Het Muizenhuis (zo. 14 nov). tot leven in de sfeervolle Harmonie en kan er op tijdens het KinderKERSTpopconcert (zo. 19 dec.) naar hartenlust worden gezongen en gedanst. Daarnaast biedt de Stadsgehoorzaal als podium van de stad ook een plek voor aanstormende talenten tijdens het X-Posure: Open Podium (zo. 28 november) en kan er tijdens het Comedy Kafé  (za. 4 dec) kennis gemaakt worden met drie hilarische comedians, waaronder Fuad Hassen.

Kaarten voor deze voorstellingen, en natuurlijk voor alle andere voorstellingen dit seizoen, zijn verkrijgbaar via www.stadsgehoorzaal.nl of aan de Theaterkassa (Schiedamseweg 51 of 010 434 05 00) geopend op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur, zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur en één uur voor aanvang van ieder evenement.

Veilig naar het theater en geld-terug-garantie

Om het bezoek aan een volle theaterzaal landelijk zo veilig mogelijk te maken is tot (voorlopig) 1 november een coronatoegangsbewijs (een vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of herstelbewijs) verplicht. Dit is door de overheid ingesteld. De Stadsgehoorzaal hoopt uiteraard van harte dat dit een zeer tijdelijke situatie is en kijkt uit naar het moment dat er geen maatregelen meer gelden voor theaterbezoek. Meer informatie over het (aanmaken van het) coronatoegangsbewijs is te vinden via www.stadsgehoorzaal.nl/corona-faq. Mochten voorstellingen uiteindelijk niet door kunnen gaan of verplaatst moeten worden wegens onverhoopt aangescherpte maatregelen dan krijgen bezoekers gegarandeerd geld terug.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →