Categorieën

Service

Krappe 3-2 zege tafeltennissers TOG Duo 1

Krappe 3-2 zege tafeltennissers TOG Duo 1
Sport

Krappe 3-2 zege tafeltennissers TOG Duo 1

  • Redactie
  • 28-03-2022
  • Sport
Krappe 3-2 zege tafeltennissers TOG Duo 1
MAASSLUIS - Het eerste duoteam van tafeltennisvereniging TOG knokte zich bij Boomgaardshoek naar een 3-2 zege. Bij drie van de vijf wedstrijden was er een vijfgamer nodig om een winnaar aan te wijzen. Het dubbelspel en een van de enkelspelen van Hans Groenheide waren na vijf games voor Boomgaarshoek, een van de enkelspelen van Marcel van den Kerkhoff ging op die manier naar TOG. De twee andere enkelspelen gingen redelijk makkelijk naar TOG.

Duoteam 2 versloeg Pa Duy met een ruime 5-0. Daar waren Sander Spruijt en Damian van Bergenhenegouwen voor verantwoordelijk.
De wedstrijd van TOG 1 regulier werd uitgesteld, TOG 2 klopte Alexandria’66 met 7-3. Joyce van der Velde, Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop klopten elk twee Rotterdammers. Ook de dubbel was voor TOG.
 
Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur, langer tijdens thuiswedstrijdavonden). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en [email protected].