Categorieën

Service

Laatste kaarten Rosa da Silva in de verkoop

Laatste kaarten Rosa da Silva in de verkoop
Uit

Laatste kaarten Rosa da Silva in de verkoop

  • Advertorial
  • 29-06-2021
  • Uit
Laatste kaarten Rosa da Silva in de verkoop
VLAARDINGEN - Hoewel de Stadsgehoorzaal deze zomer lekker vaak gaat buiten spelen (o.a. met The Kik en Guido Weijers op het Stadsstrand en het UITterras(je) in ’t Hof op zondag 29 augustus) en er ook nog een flink aantal mooie afscheidsmusicals en diploma-uitreikingen op de planning staan, vindt deze week de laatste professionele voorstelling van seizoen 2020-2021 in de Harmonie plaats. Aan cabaretière Rosa da Silva de eer om het seizoen op zaterdag 3 juli om 19.30 uur hilarisch af te sluiten met haar cabaretvoorstelling Daar moet je heen. De laatste paar kaarten zijn nu in de verkoop (entree zonder toegangstest)!

Daar moet je heen

Rosa het publiek mee terug naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje meedeed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Vanaf dat moment, door het gelach uit de studio om haar geboortedorp Klazienaveen, zat er niets anders op. Ze moest afrekenen met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent.

Rosa zingt, speelt, grapt en ergert zich mateloos. En dan nog het meeste aan zichzelf. In hoog tempo wisselen haar Portugese temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Haar schurende personages zorgen voor heerlijke plaatsvervangende schaamte en ook de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie wordt akelig (hilarisch) herkenbaar.

Over Rosa da Silva

Met hoofdrollen in het toneelstuk ANNE en de musical De Tweeling bewees Rosa da Silva al op het podium thuis te horen. Nu stapt ze op overtuigende wijze cabaretland in als ‘veelzijdig talent dat van het podium afspat’ en nam ze na een verpletterende finale op het Amsterdams Kleinkunst Festival zowel de jury- als publieksprijs mee naar huis. Daar valt natuurlijk maar één ding op te zeggen: Daar moet je heen!

ROSA DA SILVA met Daar moet je heen (cabaret)
Zaterdag 3 juli - 19.30 uur
Toegangsprijs: € 19,00 incl. consumptie
Kaarten bestellen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →