Categorieën

Service

Mees Kees gaat op kamp in vrolijke familiemusical

Mees Kees gaat op kamp in vrolijke familiemusical
Uit

Mees Kees gaat op kamp in vrolijke familiemusical

  • Advertorial
  • 22-03-2024
  • Uit
Mees Kees gaat op kamp in vrolijke familiemusical

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Op zaterdag 30 maart komt de leukste meester die er is naar de Stadsgehoorzaal. Mees Kees, bekend van de populaire boeken, serie én films zet nu de volgende stap: het theater! In de vrolijke familiemusical gaat de klas van Mees Kees op kamp. Uiteraard komt ook de norse mevrouw Dreus om het hoekje kijken om te controleren of het allemaal wel goed gaat. Kaarten zijn te koop via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51 en 010 434 05 00) en via de website van de Stadsgehoorzaal.

In deze vrolijke familiemusical (8+) staat de hele klas van Mees Kees te stuiteren, want: ze gaan op kamp naar de duinen! Mevrouw Dreus staat erop dat het een leerzame werkweek wordt in plaats van alleen maar keten. Daarom geeft zij Mees Kees een dichtgetimmerd werkplan mee. Maar daar weet Mees Kees wel raad mee. Lekker zwemmen is immers ook hard werken toch? Waar moet je anders een zeester in het wild observeren? Met het aanstekelijke enthousiasme van de meester heeft de hele klas de tijd van hun leven.

Iedereen is van harte uitgenodigd om zijn tent in te pakken, de tandenborstel mee te nemen en mee te gaan op kamp. Met Mees Kees is namelijk één ding zeker: het wordt hoe dan ook een groot avontuur. Na afloop van de voorstelling komt Mees Kees naar de foyer voor een meet & greet met al zijn fans.

Mees Kees op kamp (8+)
Zaterdag 30 maart – 16:00 & 19:00 uur
Kaarten (€ 24,50) via stadsgehoorzaal.nl

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →