Categorieën

Service

Meivakantietip: ‘Oeps! Kids overboord’ bij Cinema Kids

Meivakantietip: ‘Oeps! Kids overboord’ bij Cinema Kids
Uit

Meivakantietip: ‘Oeps! Kids overboord’ bij Cinema Kids

  • Redactie
  • 25-04-2023
  • Uit
Meivakantietip: ‘Oeps! Kids overboord’ bij Cinema Kids
MAASSLUIS - Meivakantie! Tijd voor leuke activiteiten met de kids. Zoek jij voor volgende week nog iets leuks? Op woensdagmiddag 3 mei draaien we bij Cinema Kids de film ‘Oeps! Kids overboord’, met stemmen van Frank Lammers, Vivienne van den Assem en meer.

Een carnivoor en herbivoor als beste vrienden

De film ‘Oeps! Kids overboord’ gaat over Finny en Leah. Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor. Toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze wekenlang rond op zee, zonder enig zicht op het vaste land. Als de voedselvoorraad zorgelijk begint te worden, dreigt de vrede tussen de carnivoren en de herbivoren om te slaan.

Alsof dat nog niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk overboord gespoeld, sa-men met de laatste voedselvoorraden. Oeps! Aan bord van een geïmproviseerd vlot krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland. Finny daarentegen wordt wakker in een kolonie van zeer bekende wezens… Gaat het de dieren op de ark lukken om Finny en Leah terug te vinden? En zullen de beste vrienden elkaar ooit weer zien?

Kom ook naar Cinema Kids!

Op 3 mei ontdek je de afloop van dit knotsgekke animatieavontuur bij Cinema Kids. Zien we jou ook? Tickets bestel je voor maar €7,50 via onze website of aan onze theaterkassa (Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis).

Cinema Kids – Oeps! Kids overboord
Woensdag 3 mei 2023
Aanvang: 15.00 uur
Tickets via www.theaterkoningshof.nl

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →