Categorieën

Service

Nieuw bestuur tafeltennisvereniging TOG

Nieuw bestuur tafeltennisvereniging TOG
Sport

Nieuw bestuur tafeltennisvereniging TOG

  • Redactie
  • 08-11-2021
  • Sport
Nieuw bestuur tafeltennisvereniging TOG
MAASSLUIS - Het nieuwe bestuur van tafeltennisvereniging TOG bestaat sinds vorige week woensdag uit voorzitter Marcel van den Kerkhoff, penningmeester Sanjay Soekhlal en secretaris Jos van Nierop. Interim voorzitter Johan de Waard doet vanwege zijn gezondheidssituatie een stapje terug. Hij blijft wel actief als vrijwilliger. Johan heeft de afgelopen tijd flink zijn best gedaan om mensen te vinden voor het nieuwe bestuur. Met succes dus.

Uitslagen
TOG 1 verloor bij Taverzo met 6-4 (Brian de Leeuw 1, Dennis Breevaart 2 en de dubbel). Pitt’75 – TOG 2 werd 5-5 (Sanjay Soekhlal 3, Joyce van der Velde 2, Jos van Nierop 0). Duoteam 1 klopte SETT met 3-2. Bart Dijkman zorgde voor twee winstpartijen, Paul Maan voor eentje.
Duoteam 2 was met invaller Aad van Lienden te sterk voor Tavenu. Aad won er eentje, Marcel van den Kerkhoff twee. Duo 3 – Hellevoets Effect werd 5-0. Damian van Bergenhenegouwen en Sander Spruijt wonnen alles, eerder in de week werd in een inhaalwedstrijd met 4-1 verloren van De Beer. Sander redde de eer.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Je kunt lid worden of een meerrittenkaart aanschaffen. En: er is  tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en [email protected].