Categorieën

Service

Nieuwe kleedkamers en kantine c.k.c. Maassluis opgeleverd

Nieuwe kleedkamers en kantine c.k.c. Maassluis opgeleverd
Sport

Nieuwe kleedkamers en kantine c.k.c. Maassluis opgeleverd

  • Redactie
  • 20-11-2022
  • Sport
Nieuwe kleedkamers en kantine c.k.c. Maassluis opgeleverd
MAASSLUIS - Afgelopen dinsdag is het vernieuwbouwproject van de kleedkamers en de kantine van c.k.c. Maassluis afgerond en opgeleverd. Het project, uitgevoerd door Bouwbedrijf J.J. de Haas, heeft het complex van de korfbalvereniging volledig gemoderniseerd. Bovendien staat er een duurzaam complex. Bijvoobeeld het water wordt opgewarmd door middel van zonne-energie. Het gebouw voldoet nu aan alle gestelde eisen van de sportbonden, gemeente en milieu.

Het is een complex geworden van deze tijd waar c.k.c. Maassluis enorm trots op is. ,,Het biedt meer mogelijkheden voor het promoten van zowel de korfbalsport als de sport in het algemeen. Scholen en andere sportverenigingen zonder vaste kantine kunnen ook gebruik gaan maken van dit complex. Gedurende het project hebben, door de goede samenwerking en goed overleg met de aannemer, alle activiteiten doorgang kunnen blijven vinden. De Silent-Disco (Koningsnacht), de traditionele Koningsdag, de sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking hebben zelfs al van nieuwe faciliteiten gebruik kunnen maken. Het vergde van een ieder wat aanpassingsvermogen en flexibiliteit maar het is gelukt!"

Nu is de tijd aangebroken voor de vele vrijwilligers van c.k.c. Maassluis. De nieuwe kantine is ruw opgeleverd en moet nog voorzien worden van een kleurtje en inrichting. ,,Qua timing komt dit goed uit omdat er in de winter in de Olympiahal gekorfbald wordt en c.k.c. Maassluis haar onderkomen bij de Ollie’s heeft. Al met al een mooi voorbeeld van goede samenwerking tussen club, bouwer J.J. de Haas en de gemeente Maassluis met een prachtig resultaat."

Wedstrijdprogramma 26 november

18:00 uur Maassluis 1 – Excelsior 1
16:45 uur Maassluis 2 – Excelsior 2
15:30 uur Maassluis 4 – Nikantes 2
14:15 uur Maassluis A1 – VEO A1
13:10 uur Maassluis B1 – TOP (A) B1

Algemene info: Henne Bloem - [email protected] / www.ckcmaassluis.nl