Categorieën

Service

Opening nieuwe kantine mijlpaal voor c.k.c. Maassluis

Opening nieuwe kantine mijlpaal voor c.k.c. Maassluis
Sport

Opening nieuwe kantine mijlpaal voor c.k.c. Maassluis

  • Redactie
  • 17-04-2023
  • Sport
Opening nieuwe kantine mijlpaal voor c.k.c. Maassluis

Foto: Edwin Sonneveld-fotografie

MAASSLUIS - Na jaren van voorbereiding gingen de leden van c.k.c. Maassluis op 30 november 2021 akkoord met het vernieuwbouwingsplan. In de afgelopen 1,5 jaar is er hard gewerkt om het plan ten uitvoer te brengen. Op zaterdag 8 april was de officiële opening, die groots gevierd met een volledig thuisprogramma voor elk team, een openingsceremonie, buffet en feesten voor de zowel de jeugd als de senioren.

De kantine werd officieel geopend door Finn (F3), Eijlah (F3), Denise Mulder (Wethouder Sport) en Mart en Martha van der Gaag door geheel in stijl een bal door de korf te gooien. Daarna volgden confetti en een mooi rookgordijn in de clubkleuren.

Het bestuur stond daarna stil bij de drijvende krachten achter de realisatie van onze nieuwe kantine. Achtereenvolgens werd de Bouwcommissie, de pensionado’s en de Stylingcommissie in het zonnetje gezet. Speciale dank werd er ook geuit voor de partners van deze mensen, die hen de ruimte gaven om zich voor onze vereniging in te zetten.

Namens het bestuur van c.k.c. Maassluis bedankte de voorzitter iedereen, maar dan ook iedereen voor zijn of haar hulp bij de vernieuwbouwing. Ontzettend veel handjes hebben geholpen. ,,Wat een prestatie! Met recht samen met plezier presteren!” – aldus voorzitter Martijn van de Wees. ,,Ontzettend hard gewerkt is er door alle leden om deze mooie accommodatie met elkaar te realiseren. Maar zoals altijd: je huis is nooit af, dus ook onze kantine niet. We hebben met de opening een streep onder een periode van vernieuwbouwing gezet. Maar eigenlijk is dit pas het begin van een tijd waarin c.k.c. Maassluis wil groeien en een belangrijke plaats wil innemen in sportend Maassluis.”

De nieuwe accommodatie zorgt er voor dat c.k.c. Maassluis klaar is voor de toekomst. De vereniging hoort bij de helft van de sportverenigingen waarmee het goed gaat. En met deze nieuwe accommodatie kan de vereniging sporters in Maassluis en omstreken een mooie plek bieden om te sporten en elkaar te ontmoeten! Er kunnen mooie evenementen georganiseerd worden, waarmee de korfbalsport op de kaart gezet wordt. Een fijne accommodatie trekt nieuwe leden aan en draagt bij aan het behoud van leden. Bovendien is de accommodatie duurzaam met o.a. 58 zonnepanelen. Zo draagt c.k.c. Maassluis haar steentje bij aan een beter milieu!