Categorieën

Service

Opvliegers: Girls on Fire!

Opvliegers: Girls on Fire!
Uit

Opvliegers: Girls on Fire!

  • Redactie
  • 25-11-2022
  • Uit
Opvliegers: Girls on Fire!

Het ultieme vriendinnenuitje van december!

VLAARDINGEN - Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen Opvliegers, komen de vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman met het leukste feel-good concert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire!  Dus heb je zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met je vriendinnen op vrijdag 2 december (20:15 uur) naar de Stadsgehoorzaal.

Verwacht een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals I’m Every Woman, Respect, Girls Just Wanna Have Fun en Telkens weer, afgewisseld met de zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen van Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman. Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in ‘a men’s world’? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot: 50+ and still on fire! (soms iets te veel, zet open dat raam!)

Shoppen in de Foyer

Voor en na de voorstelling kan er in de Foyer van het theater naar hartenlust worden geshopt bij verschillende kraampjes van lokale ondernemers. Koop op deze avond de lekkerste drankjes van Tulpglas, de fijnste make-up van Oriflame of de mooiste sieraden van Byoux & More en Annemieke van der Toorn. Ook ontvangt iedere bezoeker per mail een kortingscode voor één maand gratis Fit at Home, het thuissportplatform opgericht door Antje Monteiro.

Opvliegers: Girls on Fire!
Vrijdag 2 december – 20:15 uur
Kaarten reserveren!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →