Categorieën

Service

Record opbrengst Grote Clubactie, winst 3X3 in Elite Poule 


Record opbrengst Grote Clubactie, winst 3X3 in Elite Poule 

Sport

Record opbrengst Grote Clubactie, winst 3X3 in Elite Poule 


  • Redactie
  • 09-01-2024
  • Sport
Record opbrengst Grote Clubactie, winst 3X3 in Elite Poule 


MAASSLUIS - In September en Oktober zijn er een hoop jeugdleden op pad gegaan om loten van de Grote Clubactie te verkopen voor Green Eagles met het supermooie (record)bedrag van €3528,- als resultaat!


In de weken voor de kerstvakantie zijn de medailles uitgedeeld. Kinderen die 25 of meer lo- ten hebben verkocht kregen een medaille. De beste 3 lotenverkopers kregen daarnaast nog een geldprijs om zelf iets moois te kopen. Maximilian uit U10-1 was de absolute nummer 1 met maar liefst 137 (!) verkochte loten! Saar uit U12-1 werd 2e met 89 loten en Floor (U8) stond op nummer 3 met 86 verkochte loten. Het team dat de meeste loten heeft verkocht is Under 8 geworden. Under 8 verkocht bij elkaar 389 loten. Under 10-1 werd 2e met 353 loten en U12-1 3e met 228 loten. Met het opgehaalde geld zijn en gaan we leuke dingen doen. Alle verkopers én kopers hartstikke bedankt

3X3 winst voor vrouwen Eagles


Na drie weken geleden gewonnen te hebben in de Vrouwen Open poule, zijn de Dames van MBV Green Eagles ook het nieuwe jaar sterk gestart. Er werd afgelopen zaterdag gestreden in een klasse hoger; Vrouwen Elite. Met de terug gekeerde Willeke Bruins in de gelederen en ook Joyce Stedema begonnen ze het toernooi. Door helaas een snelle blessure van die zelf- de Joyce begon het toernooi ongelukkig. Maar met reserve Anouk Kraaijeveld als vervang- ster ging het toernooi echter zeer goed. Want ook dit toernooi in Utrecht wisten de dames te winnen. Met recht een succesvol optreden aan het begin van 2024.