Categorieën

Service

Ruim veertig jongeren denken mee met de Stadsgehoorzaal

Ruim veertig jongeren denken mee met de Stadsgehoorzaal
Uit

Ruim veertig jongeren denken mee met de Stadsgehoorzaal

  • Ingezonden mededeling
  • 27-06-2024
  • Uit
Ruim veertig jongeren denken mee met de Stadsgehoorzaal

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Afgelopen maandag 24 juni opende de Stadsgehoorzaal haar deuren voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar tijdens een speciale brainstormavond. De centrale vraag was 'welke kansen zien jongeren voor de Stadsgehoorzaal?' Ruim veertig enthousiastelingen kwamen langs om hun mening, ideeën en wensen met het theaterteam te delen. Samen met de partners van Minters, Mevis en scholen heeft de Stadsgehoorzaal zeer waardevolle informatie opgehaald waar het team de komende tijd mee aan de slag gaat.

Om 18.00 uur stroomde het toneel van de Grote Zaal vol met jongeren. Onder het genot van pizza werd iedereen welkom geheten op deze bijzondere plek, waar vele van hen nog nooit eerder gestaan hadden. De groep verspreidde zich vervolgens over zes ruimtes in het theater. In iedere ruimte werd in korte rondes een ander onderwerp besproken, waaronder: Wat is het algemene beeld over de Stadsgehoorzaal? Welke artiesten moeten volgens hen naar Vlaardingen komen? Hoe kan het theater jongeren nog meer betrekken? Welke tips hebben ze voor de reclame uitingen van de Stadsgehoorzaal? Zouden jongeren zelf op het podium willen staan?

Het enthousiasme bij de deelnemers zat er goed in. In korte tijd zijn ontelbare ideeën en wensen de revue gepasseerd. Met deze informatie heeft de Stadsgehoorzaal een goed beeld van wat er speelt onder deze doelgroep en waar kansen liggen om als theater iets te betekenen. Diverse ideeën zijn direct opgepakt, waaronder een nieuw Instagram account @Tip_de_Stadsgehoorzaal waar de stad vanaf nu rechtstreeks mee kan denken over het theaterprogramma.

Het team van de Stadsgehoorzaal kijkt met dankbaarheid en een grote glimlach terug op de succesvolle avond. Eén ding is zeker, dit gaat de Stadsgehoorzaal vaker doen!


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →