Categorieën

Service

Selectie CKC Maassluis pakt volle buit op stralende lentedag

Selectie CKC Maassluis pakt volle buit op stralende lentedag
Sport

Selectie CKC Maassluis pakt volle buit op stralende lentedag

  • Redactie
  • 15-05-2023
  • Sport
Selectie CKC Maassluis pakt volle buit op stralende lentedag
MAASSLUIS - We werden (eindelijk) getrakteerd op een mooie lentedag. En dat hadden de korfballers van CKC Maassluis blijkbaar even nodig, want onder een stralend zonnetje werden 4 belangrijke punten tegen HKV/Ons Eibernest binnengesleept.

Henne Bloem opende met 2 mooie afstandschoten de score gevolgd door de 3-0 van Osayande Iyawe. Daarna vond HKV/Ons Eibernest met 2 doelpunten de aansluiting en kreeg het publiek een gelijk opgaande eerste helft te zien. Die werd met een 10-9 voorsprong voor Maassluis afgesloten. Nadat kort na rust de 10-10 door HKV/Ons Eibernest gemaakt was, vocht Jari Sonneveld een robbertje doelpunten maken uit met zijn tegenstander. Eerst scoorde Jari tweemaal van afstand, daarna zijn tegenstander tweemaal, wat weer door Jari met 2 treffers werd beantwoord. Gevolg: een 14-12 voorsprong voor Maassluis. De wedstrijd bleef gelijk opgaan tot 16-15, maar Maassluis zou aan het langste eind trekken. Esther Fortuin liet de 17-15 aantekenen en de wedstrijd eindigde zoals die begon met 2 mooie afstandschoten van Henne Bloem. Eindstand 19-15.

Ook Maassluis 2 was zeer goed op dreef. Na een gelijk opgaand eerste kwartier, liep de ploeg uit naar een 10-6 voorsprong. En vanaf dat moment gingen alle remmen los. Links en rechts vlogen de doelpunten van een zeer zuiver schietend Maassluis je om de oren. HKV/Ons Eibernest stond erbij en keek ernaar. De teller stopte pas bij een eclatante 26-12. Tenslotte boekte ook Maassluis A1 in een zeer spannende wedstrijd een knappe overwinning op KCR A1: 14-13.

Volgende week wederom een thuisprogramma:
11:00 Maassluis B1 – Die Haghe B1
13:00 Maassluis A1 – KVS A1
14:30 Maassluis 2 – KVS 4
16:00 Maassluis 1 – Sporting Trigon 1

Algemene info: Henne Bloem - [email protected] / www.ckcmaassluis.nl