Categorieën

Service

Stadsgehoorzaal gaat weer door!

Stadsgehoorzaal gaat weer door!
Uit

Stadsgehoorzaal gaat weer door!

  • Redactie
  • 09-07-2020
  • Uit
Stadsgehoorzaal gaat weer door!

Sanne Wallis de Vries komt in het najaar naar de Stadsgehoorzaal.

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Goed nieuws, vanaf woensdag 15 juli kunnen er voor ruim dertig nieuwe theatervoorstellingen kaarten worden besteld bij het Vlaardingse theater. Zowel het theater áls het programma zijn veilig aangepast op een unieke anderhalve-meter-beleving. De voorstellingen zijn corona-proof en vinden plaats tussen september en december. In het najaar maakt de Stadsgehoorzaal het programma voor 2021 bekend. 

,,Het waren bizarre maanden, voor iedereen natuurlijk. Dus we zijn blij te kunnen vertellen dat we een mooi theaterprogramma voor het najaar kunnen aanbieden'', vertelt theaterdirecteur Renske Verbeek vol trots. Vanaf 9 uur op woensdagochtend 15 juli verschijnt de lijst met voorstellingen tot en met december op de website van het theater. Geïnteresseerden kunnen vanaf dat moment meteen hun kaarten bestellen. Om corona-proof te zijn wordt er gebruik gemaakt van vier kleurvakken, zodat alle bezoekers op 1,5 meter van elkaar kunnen genieten van de voorstelling. Het programma wordt een aantrekkelijke mix van grote namen, theaterexperimenten, veel jeugdtheater en nieuw, veelbelovend talent. Communicatiemedewerker Robin Sterrenburg legt uit: ,,We doen er alles aan om de bezoekers een prettige beleving te bieden. Zo mag vaak je drankje mee de zaal in en is er genoeg ruimte om voldoende afstand van elkaar te houden.'' 

Voor wie de theaterkaartjes het liefst bij de kassa van het theater zelf bestelt, is er ook goed nieuws. Deze zomer is de theaterkassa op alle dinsdagen van 9.00 tot 17.30 uur geopend, de week na de start van de kaartverkoop zelfs iedere werkdag én op zaterdag 18 juli van 14.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk kan iedereen 24/7 terecht op de website van het theater, www.stadsgehoorzaal.nl. De Stadsgehoorzaal kijkt er naar uit om de theaterbezoekers weer met open armen, op veilige afstand, te mogen ontvangen!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →