Categorie├źn

Service

Stadsgehoorzaal lanceert nieuw theaterprogramma

Stadsgehoorzaal lanceert nieuw theaterprogramma
Uit

Stadsgehoorzaal lanceert nieuw theaterprogramma

  • Advertorial
  • 19-06-2021
  • Uit
Stadsgehoorzaal lanceert nieuw theaterprogramma

Kaartverkoop is gestart, komt dat (weer) zien!

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Hét moment is eindelijk aangebroken: de theaterdeuren van de Stadsgehoorzaal zijn weer geopend, het theaterprogramma van seizoen 2021-2022 staat online én de kaartverkoop is per direct gestart! Pieter Derks, Shirma Rouse, Belle en het Beest, Diederik Jekel, Jandino, Jim Bakkum & Sergio Vyent, Simone Kleinsma, Rundfunk, Brandweerman Sam, Leo Blokhuis, Koefnoen, Huub Stapel, Plien & Bianca, Rolf Sanchez, Richard Groenendijk, Woezel & Pip en De Speld zijn slechts een greep uit de meer dan vijftig nieuwe, grote, spannende en talentvolle namen die het programma rijk is.

Speciaal voor dit heugelijke nieuws klom het theaterteam letterlijk het dak op. Ze schreeuwden het met elkaar volmondig van de daken: 'Hooggeëerd publiek, het wordt mooier dan ooit, dus komt dat (weer) zien!' Eén van de theatermedewerkers Robin Sterrenburg vertelt enthousiast: ,,We zijn er echt klaar voor en ontzettend blij dat wij iedereen weer mogen ontvangen in het theater!'' De Stadsgehoorzaal is trots op het programma dat in deze lastige tijd toch in elkaar is gepuzzeld. Het programma is echt voor ieder wat wils geworden; van swingend tot intiem, van ontroerend tot hilarisch en van mooi tot razend interessant. De kaarten zijn vanaf nu zowel via www.stadsgehoorzaal.nl/programma, als aan de theaterkassa te bestellen. De voorpret van het samen uitkiezen van leuke voorstellingen kan beginnen.

Grote namen en unieke theaterexperimenten

De nieuwe voorstellingen vormen een bijzondere mix van in Vlaardingen geliefde grote namen, zoals Plien & Bianca, Pieter Derks, Simone Kleinsma, Rundfunk, Tineke Schouten, Rolf Sanchez, Dominic Seldis, Koefnoen, Jandino en Richard Groenendijk. Ook veelbelovende nieuwe talenten en prachtige intieme voorstellingen in de Harmonie die het theater graag aan de inwoners presenteert, maken onderdeel uit van het programma. De kleinste theaterbezoekertjes kunnen met grote ogen kijken naar Belle en het Beest, Woezel en Pip, André het Astronautje, Brandweerman Sam en Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Natuurlijk biedt het podium van de stad ook ruimte in de programmering voor puur Vlaardingse producties, zoals de Wannebiezz, het Vlaardings Musical Gezelschap, Toneelgroep Oni en Let’s Be Gypsies. En tot slot staan er een aantal bijzondere theaterexperimenten op de planning, zoals de live escaperoom Moordmysterie, het open podium X-Posure met plek voor lokale artiesten en de Formule-1 show Het Grote Grand Prix Circus 2.

Veilig, fijn en geld-terug-garantie

Een theaterbezoek is een veilig uitje gebleken. De bezoekers in de proeffase waren dan ook zeer positief over de aanpak van het theater. Het publiek wordt hoogstpersoonlijk ontvangen bij de entree en zolang de maatregelen gelden, mogen de drankjes mee in de sfeervol ingerichte theaterzaal. Voorlopig start de kaartverkoop nog zonder rij- en stoelreserveringen en met 1,5 meter afstand tussen de bezoekers. Zodra er meer versoepelingen aangekondigd worden, kan het theater deze reserveringen met één druk op de knop omzetten in vaste plaatsen, waarbij de indeling geschiedt op volgorde van aanschafdatum. Mochten voorstellingen niet door kunnen gaan wegens onverhoopt aangescherpte maatregelen dan krijgen bezoekers gegarandeerd geld terug.

Het Vlaardingse theater is verheugd dat haar deuren weer geopend zijn en belooft dat het weer mooier wordt dan ooit. Komt dat (weer) zien! 

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →