Categorieën

Service

Stadsgehoorzaal presenteert 50 nieuwe voorstellingen!

Stadsgehoorzaal presenteert 50 nieuwe voorstellingen!
Uit

Stadsgehoorzaal presenteert 50 nieuwe voorstellingen!

  • Redactie
  • 12-06-2021
  • Uit
Stadsgehoorzaal presenteert 50 nieuwe voorstellingen!
VLAARDINGEN - Wat was het ultiem genieten vorige week: de allereerste, échte voorstelling van 2021 door Ellen ten Damme. Voor zowel de Stadsgehoorzaal, als het publiek smaakte dit voelbaar naar méér. En daarom presenteert de Stadsgehoorzaal, naast de shows die wegens verplaatsingen al online staan, volgende week vrijdag 18 juni om 10.00 uur vol trots ruim vijftig nieuwe theatervoorstellingen. De Theaterkassa zal vanaf dat moment ook weer officieel haar deuren openen voor bezoekers. Het gehele team van het Vlaardingse theater schreeuwt daarmee volmondig van de daken: ‘Komt dat (weer) zien!’ 

Ruim 50 nieuwe theatervoorstellingen

Anders dan andere jaren staat een deel van het theaterprogramma 2021-2022 al enige tijd online door de vele, helaas noodzakelijke, verschuivingen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. In de tussentijd heeft de Stadsgehoorzaal echter niet stil gezeten, maar achter de schermen hard doorgewerkt om haar bezoekers tóch nog te kunnen verrassen met nieuwe theaternamen. En dat is gelukt! Op vrijdag 18 juni om stipt 10.00 uur verschijnen op www.stadsgehoorzaal.nl/programma ruim vijftig nieuwe theatervoorstellingen, van hilarisch tot ontroerend en van uitbundig swingend tot ingetogen intiem. Bovendien start ook direct de kaartverkoop voor deze voorstellingen, zowel online als aan de theaterkassa aan de Schiedamseweg 51 (geopend vanaf 18 juni op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 16.00 uur.).

Geld-terug-garantie

Omdat het op dit moment nog niet zeker is hoe de situatie rondom het coronavirus zich zal ontwikkelen, start de kaartverkoop nog zonder rij- en stoelreserveringen en met 1,5 meter afstand (2 stoelen) tussen kaartkopers. Zodra er meer versoepelingen aangekondigd worden, kan het theater deze reserveringen met één druk op de knop omzetten in vaste plaatsen (indeling geschiedt op volgorde van aanschafdatum). Mochten voorstellingen niet door kunnen gaan wegens onverhoopt aangescherpte maatregelen dan krijgen bezoekers gegarandeerd geld terug.

Het Vlaardingse theater is verheugd dat haar deuren weer geopend zijn en belooft dat het weer mooier wordt dan ooit. Komt dat (weer) zien!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →