Categorieën

Service

The Rolling Stones tribute in de Stadsgehoorzaal

The Rolling Stones tribute in de Stadsgehoorzaal
Uit

The Rolling Stones tribute in de Stadsgehoorzaal

  • Redactie
  • 14-02-2022
  • Uit
The Rolling Stones tribute in de Stadsgehoorzaal

Rockende show Pleased to meet you! van Stones Sessions

VLAARDINGEN - Muziekliefhebbers opgelet! De Stadsgehoorzaal stelt graag aan je voor... Stones Sessions! Zes jonge rasmuzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait. Ze vonden elkaar in een gezamenlijke liefde: The Rolling Stones. En hopelijk vinden ze óók jou aankomende zaterdag 19 januari (20:00 uur) in het theater bij hun rockende show Pleased to meet you!

Stones Sessions brengt de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970's. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij de levenslust, energie en passie voor het oeuvre van Jagger/Richards & consorten van deze rockers afspat. Met de stadion mega hits, intieme tranentrekkers en toonaangevende anekdotes uit de rijke historie is een avond met Stones Sessions een must-see voor elke Stones liefhebber.

Stones Sessions toert inmiddels enkele jaren met succes langs de Nederlandse clubs en nationale en internationale festivals met een dampende ode aan The Stones waar niemand omheen kan. Hoog tijd om de theaterwereld voor zich te winnen! Pleased to meet you… hope you guess my name!

Stones Sessions – Pleased to meet you!
Zaterdag 19 februari – 20:00 uur
Kaarten (€ 24,50) via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/stones-sessions
Meer informatie over de geldende maatregelen via https://bit.ly/3HjvNFL

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →