Categorieën

Service

Theater Koningshof mag niet meer dan 30 bezoekers ontvangen

Theater Koningshof mag niet meer dan 30 bezoekers ontvangen
Uit

Theater Koningshof mag niet meer dan 30 bezoekers ontvangen

  • Redactie
  • 05-10-2020
  • Uit
Theater Koningshof mag niet meer dan 30 bezoekers ontvangen
MAASSLUIS – Theater Koningshof heeft geen ontheffing gekregen van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond om meer dan dertig personen te ontvangen voor hun voorstellingen. 

,,Alleen theaters met 150 stoelen op 1,5 meter in een theaterzaal krijgen een ontheffing om voorstellingen te laten zien voor meer dan 30 personen de komende drie weken. Ons theater kan tot 100 stoelen op 1,5 meter een veilige setting waarborgen,” zo schrijft het team achter Theater Koningshof. ,,Daarom kunnen de voorstellingen die tot 20 oktober bij ons gepland staan helaas niet in de oorspronkelijke vorm doorgaan.”

Kaarten

De voorstellingen die niet kunnen doorgaan, worden volgens het theater verplaatst. ,,Zodra wij hierover meer informatie hebben, houden wij jullie op de hoogte,” meldt het theater aan de bezoekers. ,,Kaarthouders krijgen zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht. Wij werken er hard aan om dit tijdig te kunnen bewerkstelligen.” De film ‘A Start is Born op woensdag 7 oktober gaat wel door met maximaal 30 personen.

Coronaproof

Het team van Theater Koningshof houdt de moed erin: ,,Wij houden de blik op de toekomst! Ons theater is namelijk wel ontzettend coronaproof ingericht en van alle gemakken voorzien voor een veilig theaterbezoek. Theater Koningshof is klein, fijn en intiem! Gelukkig  zitten wij niet bij de pakken neer, zijn wij enorm flexibel en houden wij van keihard werken en vooral: houden wij van jullie, ons publiek! Wij blijven daarom positief. Wij gaan kijken hoe wij dit alles weer creatief kunnen oplossen.”

Andere theaters

Andere theaters in de regio hebben wel een ontheffing gekregen. ,,Ondanks dat wij zelf natuurlijk teleurgesteld zijn over het besluit, zijn wij wel blij voor de theaters in onze regio die wel shows mogen draaien vanwege de verkregen ontheffing zoals de Stadsgehoorzaal (Vlaardingen) en Theater aan de Schie (Schiedam) en Theater De Naald (Naaldwijk) en de artiesten die daar op de bühne mogen staan. Wij hopen op jullie begrip, steun en vertrouwen!”