Categorieën

Service

Thijs Boontjes speelt in De Kroepoekfabriek

Thijs Boontjes speelt in De Kroepoekfabriek
Uit

Thijs Boontjes speelt in De Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 18-03-2022
  • Uit
Thijs Boontjes speelt in De Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. De rijzende ster, bekend van de hits ‘Alleen naar de kermis’, ‘Deze Nacht’ en Dansen met Jou’, vindt steeds meer populariteit. De charmante volkszanger, die soms meer weg heeft van een rockster, staat vrijdagavond 25 maart in De Kroepoekfabriek!

Een opzwepende liveshow

Boontjes’ debuutalbum ‘Geen achttien meer’ kwam uit in 2019, en bevatte bijdrages van Henny Vrienten, Lucky Fonz III en leden van Go Back to the Zoo. Met dit eerste album tourde hij langs verschillende grote poppodia in Nederland, waaronder de Melkweg (Amsterdam) en Tivoli Vredenburg (Utrecht). Hoewel het eerste album in 2019 uitkwam is Thijs Boontjes geen onbekende in de muziekwereld, al was hij tot dit debuutalbum nooit de frontman. Zo was hij tot 2009 toetsenist in de band van zangeres Anouk. Daarnaast was hij van 2006 tot 2012 lid van de band King Jack, en speelde hij tot 2019 in de band van Douwe Bob.

10 jaar Kroepoekfabriek

De show van Thijs Boontjes is onderdeel van de tiende verjaardag van De Kroepoekfabriek. Dit concert stond gepland op 17 september, maar door COVID maatregelen kon deze show toen niet doorgaan. Na een eerdere verplaatsing is het nu dan echt tijd om het verlate verjaardagsfeestje in te halen!

Thijs Boontjes
Vrijdag 25 maart
Open: 20.30 | Aanvang: 21.00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →