Categorieën

Service

Under 18 volop in voorbereiding op pittig seizoen

Under 18 volop in voorbereiding op pittig seizoen
Sport

Under 18 volop in voorbereiding op pittig seizoen

  • Redactie
  • 13-09-2022
  • Sport
Under 18 volop in voorbereiding op pittig seizoen
MAASSLUIS - Het Under 18 team van MBV Green Eagles is een team waarvan verwacht wordt hoge ogen te gooien dit seizoen in de competitie, de hoog aangeschreven 2e klasse. Een groep samengesteld uit jeugdleden die doorstromen vanuit de Under 16 leeftijdsklasse en een groep jongens die vorig jaar al Under 18 waren en toen veel weerstand opdeden in een Under 20/22 leeftijdsklasse. Ook Under 16 kwam vaak Under 18 teams tegen dus alle jongens zijn wel wat gewend in de tussentijd. Zaak is dat het team ook goed samensmelt en de nieuwe tactiek van trainer/coach Marco Hoogendoorn zich toegeëigend.

De eerste oefenwedstrijd tegen Cady’73 was het allemaal nog erg stroperig en kwamen ze moeilijk tot goed spel. De oefenwedstrijd afgelopen zaterdag tegen BV Voorne ging het stukken beter, al moet gezegd worden dat de tegenstand mager was. Desondanks waren de mannen, ondanks twee afwezigen en bankspelers vanuit Under 16, oppermachtig qua fysiek en spel. De uitslagen zijn in oefenwedstrijden zijn van minder belang. Aanstaande zaterdag uit in Barendrecht gaat het er echter direct om. Om 12.45 uur treden ze aan tegen Binnenland.

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen?
Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou is.