Categorie├źn

Service

Veel interesse in 2e fase Storestudios Maassluis

Veel interesse in 2e fase Storestudios Maassluis
Bedrijven nieuws

Veel interesse in 2e fase Storestudios Maassluis

  • Advertorial
  • 10-08-2017
  • Bedrijven nieuws
Veel interesse in 2e fase Storestudios Maassluis
MAASSLUIS - Storestudios Maassluis, het bedrijfsverzamelgebouw met multifunctionele ruimten op het bedrijventerrein ‘De Dijk’, krijgt een vervolg. Meer dan de helft van de units in de tweede fase staan inmiddels in optie of zijn verkocht.

Net even anders
De 12 units, in twee of drie lagen uitgevoerd, zijn met een gebruiksoppervlakte van 79 m2 tot 184 m2 erg ruim. Het meest opvallend aan dit plan is de businesstoren van zes verdiepingen. Hierin zijn 4 bedrijfsruimten voorzien van 130 m2. De vijfde en zesde verdieping worden geschakeld aangeboden. Een unieke ruimte van in totaal 263 m2 met een eigen penthousekantoor! Het afwerkingsniveau, de materialen en de uitstraling zorgen er voor dat de tweede fase perfect aansluit bij de bestaande Storestudios op ‘De Dijk’.

Adembenemende ‘uitzichtgarantie’
Alle Storestudios hebben uitzicht op de Nieuwe Waterweg en zijn gelegen in het groen. De mooiste en grootste schepen varen voorbij. Alle Storestudios hebben dit prachtige uitzicht. Dynamischer wordt het niet! Storestudios zijn de ideale samenvoeging van productie- of opslagruimte en een ruim kantoor. De units worden uitgerust met vloerverwarming, stromend water, elektriciteit, een inpandig toilet en pantry. Het parkeren geschiedt op eigen terrein.

NIEUW! Ieder donderdagmiddag ‘OPEN HUIS’
Vastgoed aanschaffen ‘vanaf de bouwtekening’ is voor sommige ondernemers een lastig beslissing. En dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zijn dan ook erg blij dat een van de eigenaren van een Storestudios uit de eerste fase ons de gelegenheid biedt om iedere donderdagmiddag in zijn unit aan de Zomerdijk 38a een OPEN HUIS te organiseren. Zo kunnen kandidaten zelf de kwaliteit ervaren en genieten van het schitterende uitzicht. De initiatiefnemers achter dit project zijn aanwezig. Maar ook architect Tjeerd de Jong treft u daar. Hij vertelt aan de hand van de bouwtekeningen graag meer over de tweede fase van dit unieke project. U bent meer dan welkom!

Een prima investering
Investeren in Storestudios is nu logischer dan ooit. De rente op uw (bedrijfs)kapitaal is nihil. En wanneer we de analisten mogen geloven zal dit nog jaren aanhouden. Daarnaast blijven de huurprijzen stijgen. Uw eigen Storestudio koopt u al vanaf € 177.500,- exclusief BTW per unit. Vrij op naam en op eigen grond.

Meer informatie vind u op de site: www.storestudios.nl.