Categorie├źn

Service

Wie nomineer jij voor de Onderwijsprijs Maassluis?

Wie nomineer jij voor de Onderwijsprijs Maassluis?
Onderwijs

Wie nomineer jij voor de Onderwijsprijs Maassluis?

  • Redactie
  • 05-01-2021
  • Onderwijs
Wie nomineer jij voor de Onderwijsprijs Maassluis?
MAASSLUIS - De gemeente Maassluis reikt dit jaar de Onderwijsprijs Maassluis uit. Kent u iemand die vanwege zijn of haar inzet voor onderwijs of kinderopvang in Maassluis een nominatie verdient? Vul dan het nominatieformulier in. 

,,Met deze prijs zetten we mensen in het zonnetje en geven we blijk van onze waardering voor bijzondere inzet van docenten en andere mensen die betrokkenen zijn bij de educatie en opvang van kinderen in Maassluis”, aldus wethouder Fred Voskamp. ,,Iedereen actief in en om lager en middelbaar onderwijs en kinderopvang kan genomineerd worden. Dus zowel leerkrachten, schoolleiders en pedagogisch medewerkers als kinderen, ouders, conciërges en vrijwilligers.”

Categorieën

Alle inwoners van Maassluis kunnen iemand nomineren in een van de zes categorieën: Leerlingen Basisonderwijs, leerlingen Voortgezet Onderwijs, leerlingen MBO, medewerkers kinderopvang, onderwijspersoneel en overig betrokkenen onderwijs (bijvoorbeeld ouders en vrijwilligers). Per categorie wordt een winnaar geselecteerd door een onafhankelijke vakjury. De uiteindelijke winnaars ontvangen de prijs uit handen van de wethouder op woensdag 10 maart.

Nomineren

De Onderwijsprijs werd in 2017 geïntroduceerd en wordt nu voor de tweede keer uitgeloofd. Voortaan wil de gemeente de prijs ieder schooljaar uitreiken. Voor meer informatie en nomineren, zie www.maassluis.nl/onderwijsprijs.